Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

anarion: http://klozik.rajce.idnes.cz/PragoCon_2009/#PragoCon_2009.JPG

Sargoldova fotografie, rozdával se při placení vstupenky.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Kdo z místních metalistů jde zítra na koncert Sabatonů a Hammerfallů?

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

anarion: Když jsem přijel, tak jsem u registrace dostal jsem takovej krásnej růžovej igelitovej pytlík a se spoustou dalšího haraburdí tam byl i odznáček.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Saragon: Jak jsi se k nemu dostal? :D

Inu je to dráče... autor obrázku je Deeph. zpacování mé. Pokud půjde vše po drátkách, navrhne i on skicu na univerzální odznáčky na OHZD :D

Tinwen: Fakt to nejde poznat? :)

Elwin: Tak to díky :DD

Jinak pro zvědavce... motiv je z tohoto:
http://rpgportal.cz/?e=ai599-narozeni-dracete-oznamen i

Ps. smazat mezeru před posledním "i"

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Kdybych to nevyhrál tak si taky mslím že je to blbost :)

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

tolánské protigoauldské dělo

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit, co to má být vyobrazeno na tom odznáčku, co se dostával na PgC? Za Boha na to nemůžu přijít...

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Kdyby se někdo ptal tak nejsem holka:-) Jen mě nenapadlo že prohodíte možnosti a jako první bude Vzala bych si....
Viz. poslední z anket na téma které tři ** uživatele bych si vzal(a) na pustý ostrov.

Uživatel úrovně 0

Falhir - opuštěný ostrov s třemi lidmi je děsivé vězení.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Upoutal mě Lerainův komentář v anketě, který se týkal jednoho oranžového uživatele - Sethema. "Aby konečně viděl, že server není ani zdaleka takovým vězením jakýmje okolní svět." - Pokud však okolní svět má být tím vězením, je to určitě velice pestré a svobodné vězení. Protože právě v něm vznikl tento server, který údajně nepředstavuje takové vězení. Ne, okolní svět se nerovná žádné žaláři. Sethema nikdo nespoutal, tak nač z něj činit jakéhosi vězně? Možná přišel o tento server, ale zato vidí spoustu jiných věcí. K rozhodnutí opustit internetový portál jej nepřiměl okolní svět, nic mu nenašeptával, to on sám si usmyslel, že teprve tehdy bude doopravdy volný. Není to okolní svět, co se rozhodl někoho/něco měnit, ale spíše Sethem, který měl silné nutkání si tento svět poupravit. Aby byl bez vady - vady, kterou může odstranit.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

No teda musím říct, že nemáte pravdu.
1) Dobrodružství je obvykle připraveno lépe než průměrné.
2) PJové jsou obvykle dobří
3) Powergaming vám nepomůže. Pravda RP* také ne. Potřebujete strategii, záludnost a kombinování pravidel.

Jak jsem řekl v 3) není to dobré RP, ale je to zajímavá akce. Samozřejmě není myšleno, že by někdo měl hrát jen turnaje, ale stojí to za to.

* Na jednom GC jsme dostali opravdu výraznou pomoc za velmi dobrý RP, takže to asi také není moc pravda, ale nelze se na to spoléhat.

PS: Mluvím především ze zkušeností z několika ročníků GC...

Ikonka uživatele Demonic

Uživatel úrovně 0

Vždyť je to blbost... akorát to podporuje powergaming...

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Je několik družin a několik PJů, hodnotí se, která družina se v dobrodružství (stejném) dostane nejdál... + individuální ceny jako Mistr Diplomat atd. Je to docela zábava.

Uživatel úrovně 0

Vezmou se pravidla a účastníci se s nimi řežou do bezvědomí, to je přeci jasné,ne?

Ikonka uživatele Demonic

Uživatel úrovně 0

No po pravdě, mne radši ani ne... Turnaj v DrD mi příjde dost na hlavu...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Jak funguje turnaj v DrD? To by me vážně zajímalo..

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Jdete v sobotu někdo na turnaj v dračáku do DDM v Písku?

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Zlatá klávesnice je zpět!!
U stolu Slohové práce a krátká próza (ID 1725 a ID1790) bylo vypsáno nové téma, kterým je:

MAŠKARÁDA

Téma potrvá do 12. května
Přeji příjemnou zábavu a s chutí do toho!!

Útvar může být jakýkoliv v rámci prozaického stylu. Délka max. jedna A4 12 Times New Romanem psaná.
Těším se na vaše dílka spolu se spolusprávci.

Uživatel úrovně 0

Děkuji za povýšení na azurového čusháka. Moc si toho cením, byla to taková moje skrytá ambice. Tettelím se blahem. :-) (tydle hvězdičky, levely a povyšování mi nikdy nebyly moc jasné, ale ptát se vás nikoho na to nebudu, to bych moh ztratit na vážnosti, když už jsem v tom ažúru)

Uživatel úrovně 0

vížení sme tu chvíli, ale mám vás rad.