Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Neškodilo by najít někoho, kdo by byl ochotný pro server něco udělat a nevykašlal by se na každou trochu těžší úpravu jen proto, že je jeho osud nejistý. Tenhle server pojede ještě několik let, na to dám krk.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

A je to tady zase. Ted jen pockat, kdo se zeptá a bude plašit :)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Průchozí: Jsem webdesginér, udělal bych ho. Jenom teď před maturou vůbec není čas a když už server "končí", nevím, jestli to má smysl...

Průchozí

Už to mám. Dracidoupe.cz potřebuje nový vzhled. Styly vypadají hrozně. :-(

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Běžíme? Vy si běžte kam chcete, já tu budu doma v teple a v suchu, nikam behat nebudu.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Samurai: Kdybys sledoval aktuality, věděl bys, že server na kterém běžíme :-P

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Já to vidím jen jako překlep. Spíše mě zajímá to Revy :)

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

Samurai:
Mně se nejvíc líbí slovo "hlaště". Představuju si pod tím nějaké malé ptačí holátko nebo řemeslnickou hantýrkou pojmenované hladké kleště.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Je fascinující, že většinu Almadových příspěvků moc nechápu, jelikož obsahují slova, která mi jsou cizí... Ale teoreticky mohu hádat, že se jedná o oparavu systému? :)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

(Revy mění pistole za novější, pokud by něco nefungovalo, tak prosím o chviličku strpení a hlaště problémy, až když přetrvají do zítra - díky)

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Zkouším rozjet online hru. Všichni potenciální hráči jsou, jak jinak, vítáni. Prosím, čtěte nástěnku.

Pokušitelé zla

ID stolu je 2352

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Dilvish - když se tak dívám na ty fotky, tak si říkám, že posedět večír u kytáry za řevu Zlato, zlato, zlato, zlato by pro změnu mohlo být také zajímavé... no, třeba příště.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Jsem zpátky ze zámoří a postupně už jsem tak nějak zpracoval jetlag. Pokud po mně někdo něco chtěl a nesplnil jsem to, nechť se mi prosím postupně připomene ,)

Uživatel úrovně 0

Viz. Cohen. Já nevím. Falhire, ty jsi chtěl strhnout diskuzi, na jejímž konci by jsi mohl udělat slavnostní prohlášení, že odcházíš a že jsme ignoranti?:-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Sethem ty dveře nezamykal, jsou támhle vzádu.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Jsem právě ve fázi, kdy se rozhoduji, nakolik se chci věnovat serveru - a jestli vůbec chci. A proto mi dovolte vyjádření, které je neutrální, neopírá se o konkrétní uživatele, vychází od uživatele, jenž se serverem nikdy neměl problémy (a ztráta levelu je pro něj tím nejmenším) - tedy ode mě.

Tuším, že budu z něčeho nařčen či osočen, ačkoli doufám v opak, ale to už je pro mě "bzučením mouchy u mých uší". Tak tedy: když si někdo stěžuje na neustálé hádky, jejichž motivem je banalita nebo absolutní hloupost - a nemyslím teď vášnivé smysluplné diskuse -, stěžuje si zcela oprávněně a měl by být vyslyšen. V mém případě jde o názor, že chybou zdejší komunity je následující, byť nepsané motto (třeba i fiktivní, mohu blábolit): Nikomu nenechat jeho názor. Jakmile se objeví někdo se zajímavým prohlášením, je třeba mu oponovat, ať už jde o cokoli. Jsme přeci diskutéři. Vy teď můžete vyrukovat s tím, že komunitní servery jsou založené na podobném či přímo takovém principu, avšak neuspokojíte mě. Vy to sice činit nemusíte, nejste povinni, jelikož jsem relativně neznámý a nenápadný uživatel. Nechám tedy na vás, jakožto celku, abyste o tom případně popřemýšleli. Já totiž vidím faleš a nepřejícnost, ač tohle nikdo veřejně neuzná. Jasně, berte v potaz i skutečnost, že mně vesměs o nic nejde, a tudíž se mohu vyjadřovat stupidně a nedostatečně. Nejsem už totiž pohlcen syndromem internetového egoismu. Ti z vás, kteří mě alespoň trochu znají, ví, že píšu, a to často a velice rád. Že jsem schopný diskuse a občas přihodím vlastní reflexi. Ale nabral jsem větší odvahu, ztratil jsem bojácnost. Z toho vyplývá, že na formu - sloh - hledím pořád, ať už diskutuji kdekoli, dokonce i na chatu, ale obsah/pointa/myšlenka mých názorů se může jevit prostým, neboť si třeba nezakládá na horlivém přemýšlení. Já vám chtěl toliko vzkázat, co ulpívá na mém srdci, a to jsem udělal.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

anarion: Takže zas vim prd. :-)

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Odraz tváře českého larpu

Příští víkend (24. - 26. 4.) se v Praze uskuteční druhý ročník putovní konference o larpu Odraz.

Můžete se těšit na přednášky o všech možných aspektech larpu a na setkání s organizátory z celé republiky. Pokud vás larp zajímá, přijďte se něco dozvědět, pokud larp děláte, přijďte dát o sobě vědět.

www.odraz.org

A nebojte! :o)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Jo tenhle!

Tak to vůbec nevím... myslel jsem odznáček za OHZD... jo ten mám taky a zaboha nevím co to z toho hradu kouká :D

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Já z místních metalistůna koncert Sabatonů a Hammerfallů jdu...ale až v pondělí.