Na Brutal bych jel jenom na Ulver. Zas tak hluboko do váčku nemám, ale nestojí mi to za to.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Turisas uz boli 2x tu v Blave... takze na BA by som rad rozbil par hlav pocas inych vypalovaciek - Marduk, Orphaned Land, Walls of Jericho... ...a Imrdal!, ehm, Immortal. a Opeth!
...skoda, ze mladi dracakovski metlaci maju hlboko do vacku.
Lerain: Hmm, že se ptám.
Neříkej.
Spize: čas a peníze.
Lerain: V čem je problém?
Obscene Extreme jsem už slyšela a mám je od člověka, který slušný je. :o)
Já bych na OE taky někdy moc rád zajel...
smycna: Slyšel? Asi jo. Tahle muzika je mému srdci velmi blízká. (Jestli jsem dobře pochopil otázku.) No... Nevim. Co znám tak pár lidí co takovou muziku provozuje, tak to jsou lidi, který bych se nebál označit za slušný, skoro normální.
VŠICHNI KDO RAZÍ NA GAMECON
Pojede ještě někdo v pátek z Prahy vlakem?
17.7. Praha hl.n. 9:09 Vlak Ex 529 Velehrad
Pardubice hl.n. 10:21
Celkový čas 1 hod 12 min, vzdálenost 104 km, cena 133 Kč už takhle co vím jedu já, Krwekrv a Almad... PŘIDÁ SE JEŠTĚ NĚKDO?
Spize: A lsyšel jsi někdy Obscene Extreme??? Já jo a ty snad taky takže se není čemu divit..
Co jsem slyšel, tak BA je ještě v pohodě, největší magoři prej jezděj na Obscene Extreme.
Kvůli Ulverům a Turisas...ale nejsou peníze, ne, to tedy nejsou. Tvůj kámoš je máčka, Alfe, klidně bych tam jel :-)
Kvůli Mardukovi a Turisas bych jel, bohužel nejsou finance.
Mě tam jláká ledatak Turisas
MoRisti jsou bez peněz a ke všemu mají někteří nahnáno na Brutal jet, můj hard metalovej spolužák se relativně bojí tma jet. :-D
MoRisti, nechysta sa niekto z Vas na tohorocny Brutal Assault?
aj by som siel, ale sam v mori neznamych metlakov je trochu o hubu...
to už je anarioně tak staré ? =-O nu vše nejlepší k narozeninám atd atd...
15.7. - 26.7. jsem mimo provoz...
anarion: Tak to všechno nejlepší. Další rok za tebou.