Barbar Cohen:
"Give a room" - "Dejte pokoj" ?
:-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
BC: Je okurková sezona, nejde nic moc závažného a co hůř nového řešit.. :o)
To už zase řešíte server? Get a room...
Tobša:
V redakci jsou pořád (skoro) ti samí
Stoly jsou ty samé
Rubriky jsou ty samé
Takže... jak to, že se ti zdá, že je to horší? Kým to asi pak bude :o)
Tobša: Samurai to vystihl přesně. Nathaka byl odejít (ano, Same, pokud vím, je to správná forma;-)... min. se to takhle používá).
Samurai: Orientoval jsem se dle popisku.
Nerad to uznávám, ale Melegant byl prozřetelný, ačkoli se neztotožňuji s jeho matodami.
odešel a byl odejit je rozdíl. Také jem ožné, že tvar slovesa v minulém čase trpného rodu je stvořen špatně. Nepřekvapilo by mě to
Tobša byl také odejit, pokud se nepletu...?
Nathaka byl odejit
Jak je to možné, že se tu za takovou dobu nic nezměnilo? A co se stalo s Nathakou?
S žádostmi na bývalé Nathakovo stoly se prosím obracejte na Pavettu.
Ta žádost posoudí a případně mi stůl sebere a předá ho vám. Nebo ho jen sebere a nechá ho sobě. Nebo ho jen sebere a nechá ho v divoké privatizaci.
To je již na ní... ale každopádně tomu bude šéfovat ona.
Na spracovaní výsledkov sa robí, buďte trpezliví. Pokiaľ by však veľmi meškali, ešte to pripomeňte u niektorého z adminských stolov, lebo tu to môže prirýchlo zapadnúť.
Zdarec všem, kdy se tak objeví výsledky OHZD na serveru?
NW: a furt mi ho dlužíš
Samurai: Zajímavé, já si ho ještě nikdy nepřebíral, zatím jsem bral jen diplom pro Lyrii... To diplomování je ale prokletá činnost.
Konkurence byla silná :)
Ale zajímavé je, že ač jsme letos nic nevyhrál, byl sme jediný, kdo něco dostal a přebral diplom :D
Vím, jak se cítíš.
6 nominací a prd :D
GrillCon
momentálně by SukID stolu: 2210
Jo, blíží se a vy to nesledujete. Já si nepamatuju zdaleka všechny, kdo byli zváni, nebo projevili zájem, takže vás prostě nemůžu všechny obcházet (zvlášť když mě každou chvíli smažou a ICQ na vás nemám). Jednoduše, kdo si myslíte, že s GrillConem máte co dočinění, tak přijďte, napište, jak na tom jste, nebo zahlasujte v anketě pro datum, které vám vyhovuje. Tentokrát chci vědět fakt co nejřpesněji, kolik nás nakonec bude, abych provedl pořádný nákup.
Těším se na vás,
Nathaka