Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Dneska mám narozeniny... je mi 19 :D

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

1910

Pásla koně na betoně, aneb co do rubriky nepatří

Pojďte sem, honem!
Vyplačte se. Vyzpovídejte se. Sdělte se.
Nadávejte! - ale pouze poeticky zaobaleně a slušně (nebo i neslušně, pokud to nepochopím...)
Napište epitaf Nathakovi... oslavný, kritický, melancholický, pomstyplný... jaký chcete
Napište epitaf sobě, napište

cokoli
ale jen ve verších.
Děd není v jádru zlý...

Uživatel úrovně 0

Ikonka uživatele OD: Poisonbloom [info] smazat 17:22:54 14.07.2009
Já svých činů nelituju!

Ikonka uživatele KOMU: Poisonbloom [info] smazat 17:36:40 14.07.2009
Nathako, myslíš, že mě to zajímá?

Uživatel úrovně 0

Nathaka lituje svých činů. :-)

Nathaka

Eh, tak tuhle konkrétní represi jsem nepochopil. Teď mi budete mazat pro jistotu úplně všechno, abyste se mi pomstili, nebo jaký je smysl toho nenechat mě rozloučit se a aspoň trochu to vysvětlit? (Já bych rád, víte, protože právě nedovysvětlené záležitosti mají výrazný podíl na ošklivém konci pohádky jménem Nathaka a Doupátko.)

Rozloučit se je slušnost. Není to bouchání dveřmi. Je to jen slušné: "Ahoj a omlouvám se za poslední dny. Klidně bych vám to vysvětlil, ale ono by to asi k ničemu nebylo, tak jen to ahoj. Zase někdy..."

Bylo toho víc, ale ti potrestaní se asi mažou automaticky... Když to nepůjde jinak, tak se holt nerozloučíme. Dobrou. :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Diskuse promazána... tohle je opravdu fórum... chat najdete na jiném klikátku pánové

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Hele, vodárně se nic nestalo, jasný? :-) A kopal tam do ní skoro každej, dobytci...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

No, cohene, ještě sem nikdy neviděl nikoho, kdo třikrát za sebou rozmlátí vodárnu :d

Uživatel úrovně 0

Řekl bych, že ta fotka většinu uživatelů mladších patnácti let od pití alkoholu daleko spíš odradí...vono válet se na hromadě odpadků se zvratky vytékajícími z huby není ta nejestetičtější věc, co jsem kdy viděl. Ale tak...co se dá dělat, někteří holt rádi překračují své limity.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Barbar Cohen: Pokud mohu poprosit... to uvolňování materiálů uvolňuj jenom tam, kde je to vhodné :D

Ps. A pokud byl tak namol.. tak jenom to, co je vhodné :o) jsou tu i mladší uživatelé pod 15 let.

Uživatel úrovně 0

Připravuje se oficiální únik zcela unikátní fotky Nathaky Warriora, zlitého jak zákon káže.

(Dobře, lhal jsem, bobánku, nebylo to nealko, ale čistá vodka. S tím se musí zacházet opatrně...)

Postupně se budou uvolňovat další materiály a informace.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

anarion: "Sprosté hádky" neznamená nutně že o ničem.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

(jinak, kdo si nevsim, tak ty RSS pro Putyku zatim uplne nefungujou...mrknu na to)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

smycma: Já by jsem to osobně zazdil asi takto: Radši budu chodit na server... kde bude u mých oblíbených stolů jeden příspěvek týdně... než chodit do putyky, fóra apod. kde bude diskuse vždy v proudu... ale vlastně o ničem :D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Locky: Nikdy si nemůžeš být úplně jist zda světu vládnou moudří lidé co si z nás dělají srandu nebo hlupáci co to myslí vážně...
Další otázka je co je horší...

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Skorpion: Jenom dodatek, google reader se právě nemusí stahovat, je to webappka...

Uživatel úrovně 0

anarion : Máš pravdu, moudřejší ustoupí.

Proto světu vládnou hlupáci.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Skorpion: Jo tohle... tohle chápu, takhle už jo :D

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

anarion: No... RSS je "čtečka" novinek na stránce (která to umožňuje).
Pokud chceš sledovat hodně serverů a chceš na jednom místě vidět, co je kde nového a nemusel tak všechno prolézat, zapneš si RSS kanál a sleduješ novinky buďto v prohlížeči (Firefox, Opera... IE ne), nebo si stáhneš Google Reader, což je speciální program na RSS.

PS: Zapni si Firefox či Operu a tady ve fóru klikni na: "Fórum je možné sledovat i pomocí RSS kanálu." A přesně takhle můžeš sledovat všechny stoly i jiná fóra jiných serverů (mají-li RSS).

Stačí ti to takhle?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Nechci tím otravovat Almada... ale vy ostatní co počítačům rozumíte...

Co to je RSS, co je to nový klíč a o co vlastně jde? :D

Ps. Omlouvám se, ale co se týče těhlech věcí jsem strašný pako :o)