Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

Každý z nás to někdy zažil - člověk listuje turistickým průvodcem kraje, který chce navštívit a popis místní turistické chlouby, totiž oblastního obecního parku se mu nějak nezdá...
"No tohle! Hanba vydavateli! Vím zcela jistě, že si ten park zaslouží mnohem lepší reklamu, než mu dal tento zapšklý pisálek!! Škoda, že s tím nemůžu ale vůbec nic udělat..." řekneme si většinou.

Ale ne, alespoň jedné z odvěkých bezmocností lidských byla učiněna přítrž!

Hlasujte u stolu 1910 o nejlepší z parků! Buďte u toho, vyhrát může jen jeden!!

Uživatel úrovně 0

http://www.ddo.com/

MMORPG a údajně prakticky kompletně dle pravidel DnD.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

K Rome: Total War bych já doplnil toto...

http://www.europabarbarorum.com/

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Na Pharaoh vzpomínám rád. Ikdyž sme tehdy bez angličtiny nikdy nepochopil, jak to hrát tak, aby se mi rozkvétající město psoléze nevylidnilo. Vždy se stavělo, bylo veselo a pak to proste vždycky přišlo, nevím co, ale lidi mi vymírali.

Stavěl sem i velkej piramidovej komplex, skoro hotovej, a pak to spadlo:(

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Tak já bych ještě doplnil třeba Rome total war (nebo třeba jiný total war), popřípadě dnes už stařičkej Pharaoh (podobné Caesarovi, jenom v Egyptě).

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Corwin45A: Jen souhlasím, nejlepší je asi dvojka... Podle mě. Nenapadlo mě EU zmínit, protože mi to přijde moc válečné a strategické a málo budovatelské a že Vláďovi jde hlavně o to budování. Dobře že sis vzpomněl.

Ikonka uživatele Corwin45A

Uživatel úrovně 8

Vláďa: Zkus něco jako Europa Universalis - http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/europa-universalis-iii-0vf-/c lanek.A070214_europauniversalis3_bw.idn . Jde především o věci, kterých se DrD-Svět týká a lepší historickou strategii asi nenajdeš.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Aj... pravda že se to dotýká DrD pouze pařátkem s nápisem: Povolání, schopnosti, široký repertoár příšer a kvalitní questy. Ale osobně hru velmi doporučuji. A český překlad je kvalitní.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

anarion: A ta pravidla ala "Svět" tam jsou zhruba kde???

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Vláďa: RPG hra velice podobná DrD je Dungeon Siege. Hrál jsem tedy dvojku a celou ji dohrál a nutno říct že sem se pobavil.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Stůl Růžový/á Péťa by xxxxxxxxx Hra o Růžového/vou Péťu. Kdo bude další? Okamžik O - 25. 5. 2009 05:55 ID stolu: 1934 Zařazen v sekci: KLANY - KLUBY - KLIKY - KOMUNITA Pojďte se přidat, zase jsem to rozhýbali, pro ty kteří nevědí o co jde at se podívají na nástěnku.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

http://www.ceskapiratskastrana.cz/pages/posts/piratskej-mejdan-na -parukarce-praha107

Přijďte zítra zapařit! :)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Další možnost je Settlers (I - IV). A docela jsem si užil i Emperor a jeho příbuzné, Caesara. Pak jsem tedy nezkoušel, ale myslím, že by to mohlo být dobré, Children of the Nile.

Každopádně strategie podle DrD - Svět podle mě neexistuje, rozhodně ne na větší než amatérské úrovni. A tyhle hry já moc rád nemám.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Zkus civilizaci 1. Ta skvěle běží na pen´táku100... No, to už asi nevede nikdo, ale na tu hru vtpomínám strašně rád.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Skúšal si niektorú z Civilizácií? Ja osobne nemám ten typ hier, ktorý aj Ty opisuješ, rád, ale mnohí moji kamaráti si práve pri Civizácii 3 užili veľa zábavy. Čo som videl, je to ťahová stratégia postavená na múdrych rozhodnutiach a diplomacii oveľa viac než na akcii. Freeware to však určite nie je.

Vláďa

Ahoj, před dlouhým časem jsem hrával dračák. JEn tak mě napadlo, nevíte někdo o nějaké pc hře, nejlépe freewaru, kde by se hrálo podle pravidel expertů - svět? Nejlepší by byl nějaký celkem jednoduchý generátorek světa + sousedů včetně základních diplomatických nastavení, kde byste mohli naplno využít všech možností DD Světu. Všude se dá hrát pouze za jednu či více postav, maximálně s možností trapné ekonomiky Warcraftu či jiných odnoší. DD Svět nabízí spoustu možností, ale hrát to na papíře je opravdu zdlouhavé, kdežto pc může generovat opravdu rychle a bez chybiček. Hledám tedy něco na budovatelském založení hraní, spíše než dobyvatelském, či ničitelském, což ovšem nabízí většina pc her. Předem děkuji za všechny možné zprávy. Ahoj, Vláďa

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Lischai: Dám odkaz na spolužáky, třeba to někoho chytne. :) ...

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Je to hra o fiktivním totalitním státě. Úvodní odstavec propagandistických řečí není nic jiného než navození atmosféry a uvedení tématu hry. Však také končí větou "...vytvořili jsme Systém," ze které je, doufám, docela patrné, že se mluví o něčem fiktivním.

Pokud ve vás už ale i úvodní odstavec vyvolal tolik otázek, je to třeba hra přesně pro vás. A pokud není, řekněte o ní alespoň svým kamarádům. Podobně rozsáhlé larpy se nekonají každý měsíc.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Nevíte někdo o obchodu s dobrejma prošívkama, který vydržej?

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Já tomu nerozumím, ale chápu to tak, že ve srovnání s dobou, ke které se ve fantasy RPG (nejčastěji) vracíme, opravdu hlad, chudobu a nespravedlnost neznáme.