Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Brubeaker

Uživatel úrovně 0

Nový stůl o programech určených pro hry na hrdiny ID stolu: 2400 ... budu rád, když upozorníte nás ostatní na nové programy, které používáte a jste s nimi spokojeni..

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Samurai: Tyve neříkej mi, že si věčně někde na konci světa, odkud se během půl hodiny nemůžeš dostat do civilizace, kde kokosový uhlí prodávaj. A jestli nechceš platit za dovoz z e-shopu, tak holt smula no. Užij si ten rychlozápalnej humáč;)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Já to myslel tak, že u nás, jako u nás, ne v republice.

A e-shop, nebudu davat taky prachy za dovoz :D

Uživatel úrovně 0

Do čajovny jsem chodil jen v době, kdy nám už nechtěli nikde nalejt... Jistila to tam lahvová plzeň...

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Dyť jo, já zatím za svůj život viděl jen jedinou čajovnu, kde dávali samozápaláky, jinak mají všude kokosáky a určitě ti je někde i prodají.

Přes e-shop je to ok, ale nekupuj JENOM uhlíky, pak platíš pomalu víc za poštu jak za ty uhlíky. Ale kilo kokosáků se dá sehnat za 45, jestli nekecám, a to (pokud neděláš GrillCon, kde se spálí asi tři čtvrtě kila) ti vydrží dloooouhou dobu. :-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Samurai: ale prdlajs, dostaneš je u nás uplně normálně. A když je zrovna nemůžes sehnat, e-shopy to jistí, žejo. No problemo.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Hm, ale kokosáky v našich krajích nejsou k dostání. Tady se valí na samozápalák.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Samurai: Souhlas s anarionem, jen bych doplnil - udělej si ochoz (tzn. nepoužívej tarbuš - rozpálí se a pak se špatně zvedá), jednou za čas přehoď uhlík na druhou stranu korunky a je to vyřešené;-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Samurai: Tedy... buď máš špatně nasazenou korunku... tzn. není v rovině. Nebo máš vodnicu na příliš tvrdém podkladu... takže se menší vodničky mohou při prudším potažení malilinko vybrovat a tak posunovat uhlík. Také je možné že korunku naplňuješ moc po okraj a tak si uhlík na korunku pořádně "nesedne". Tak i tak by jsem to moc neřešil. Naopak to zas tak nevadí... to cestování, alespoň se ti rozložení tabáku v korunce spaluje rovnoměrněji a uhlík (tedy spíše Cocobrico... kokosák), by se měl jednou za čas otáčet :D

s úctou
any

Ps. Jinak nevím

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Zdravím vás, měsťané...

dýmovníci a dýmkaři, poraďte...

stěhuje se mi uhlík po korunce, nevím co s tím, ze středu mi utíká k okraji, že já ho přiváži? V živote sem tento jev neviděl, co s tím..?

Uživatel úrovně 0

Ivrin: už to jde ;o)

Samurai: všechny atributy jsem měl v pořádku ;o)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Mě to také nikdy nešlo. Vzdal jsme to. Zkus si dát pozor na atributy obrázku a na atributy povolené tím serverem:)

Ikonka uživatele Ivrin

Uživatel úrovně 3

Brubeaker: Zkus to ještě...
(dobrá rada nad zlato)

Uživatel úrovně 0

Nevím kdo spravje lide.wz.cz, ale chtěl bych dotyčného upozornit, že mi nejde nahrát fotka - hlásí to nějakou chybu ...

Uživatel úrovně 0

U stolu "Rubrika Putyka" jsem se nedočkal odpovědi, zkusím tedy položit otázku zde - je to přece jenom více frekventované místo:

Zdarvím, existuje v putyce nějaký stůl, který by se zabýval vyhledáváním a recenzí (starých i nových / českých i zahraničních) softwareů, určených pro stolní hry na hrdiny? Je jedno ať už to jsou mappery či generátory postav... Pokud zde něco je, nahoďte mi prosím ID ... Pokud ne dávám tímto podnět někomu jinému (někomu kdo má dostatek času a nečiní mu problémy angličtina) k založení nového stolu ... jistě by byl hodně navštěvovaný... Dík

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Stůl Jak jsem poznal(a) DrD

by smycma

Aktuální téma: Moje první hra(y)
ID stolu: 126
Zařazen v sekci: Doupě kostkáře Krátkoručky

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Z větší části jsem odklidil nepořádek u sebe doma, po víkendovém soukromém srazu. Teď nastal čas pro řešení podstatně ožehavějšího problému.

Jistá servšerová čuňata, známá jako Lord Alfik a Snorč, zneužila mé pohostinnosti k nabourání se do mého dradou účtu a do mého emailu. Celý víkend jsem se na PC takřka nepodíval, takže veškeré aktivity, které tu můj nick provozoval jsou dílem těchto hovad. Velice se omlouvám všem postiženým, kterým snad došla nějaká nechutná pošta, byla udělena nějaká reputace (rozdělili celý můj týdení příděl), či jim přibyl ke stolu nějaký hloupý žvást, etc.

Samozřejmě chápu, že za nedostatečné zabezpečení svého účtu nesu plnou zodpovědnost, ovšem chtěl bych se hluboce omluvit lidem, které "moje" chování překvapilo či znechutilo.

Zároveň bych chtěl poprosit všechny poškozené, aby se mi ozvali do pošty. Jinak to svinstvo po nich vživotě všechno neuklidím.

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Shadowmage: Měl bych jeden nenahraditelný tip. Zůstaň v Praze, já se obětuju a pojedu s těma slečnama místo tebe;-)

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Plánuju asi o víkendu vyrazit někam do sklípku na Moravu, určitě je vás tu kupa těch, co mi něco doporučí na základě poptávky:-)
Skupina: 3 dívky 21 let a já --> možnost programu přes den, odpovídajícího typu skupinky (ne na fotbal, ale jen wellness taky ne, ideálně třeba blízký hrad či zámek)
Ubytování: penzion nebo hotel s dostatečným zázemím, ideálně v lokalitě, kde se i večer něco děje
Doprava: co nejblíž vlakovým spojům
Stravování: pokud možno co nejvíc jídla k dispozici, minimáně já jím pořád:-)

díky za tipy, pokud to nestihnu tenhle týden, budu aspoň na příště vědět, co a jak...

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Ivrin: Správný doupáci choděj ven jen když musej do školy nebo na sešnu, nikam jinam! Takže nějakej průvodce je naprosto vyloučenej, natož cestování do jiných krajů!