Hehé! Tak si přečti, o co v té hře jde. Dyť je to volba nového systému! Systému :)
To může být psáno jako reklama... Mělo by být.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hráč: Myslím, že zaráží jinak, než by měla. Totiž - co když někteří z nás hlad, chudobu a nespravedlnost znají? Připomíná mi to vyjadřování na modro-oranžových předvolebních reklamách.
Ta první věta Tě zarazit měla.
Míra bystrosti zdejších uživatelů vážně nezná mezí.
Neznáme hlad, chudobu, nespravedlnost. Žijeme ve svobodné společnosti, založené na ideálech lidskosti a solidarity.
Ta první věta mě zaráží teda...
Jste připraveni vzdát se svobody? Už za čtrnáct dní...
Přihlášky pro náhradníky stále otevřeny.
www.projekt-system.cz
Zájemci o tvorbu dovedností, mrkněte se k rubrikovému stolu (id 1837). Rád bych zorganizoval předělávku několika starších kousků, které se kdysi příliš nepovedly.
Locky: Hrníčky vůbec nejsou špatným nápadem, můžem zorvna udělat pár jinejch věcí, propisky, nálepky, sice nevim co by jsem s nima dělali krom toho že psali a lepili ale kdybych si objednával balíček ve kterym by byl skleněnej hrníček s logem, 2-3 tužky a pár nálepek bylo by to fajn.
Ľudia, prosím Vás: píšte si tieto krátke správičky inam; toto nie je miesto na instant messaging.
Locky: když se toho ujmeš :-D
to za chvilku budem mít doma celou dradou sadu :-D
po plackách hrníčky?
Stůl Placky
by Charlotte Belaqua
po tričkách jsou tu placky ;-)
Charoltte: Hej, placky by byly fajn ;)
//OT: Koukam, ze na serveru uz se vystridalo ~80 redaktoru. Dobry ;)
Doporucuji ti založit stůl, udělat rozsáhlou propagaci a lidé, co chtějí se ozvou:)
Já se ozývám.
no milý Same, já bych to vzala jakože to horní logo ale na placku :-)... a klidně se do toho na pgc pustim... ale... chce to jednu věc vědět... jestli by byl zájem víš :-)
Jo... já udělal minule na PGC odznáčky za OHZD, stálo to fůru práce a času a naivně jsem si myslel že stihnu udělat nějakou oficko-raznici na další ročníky, s tím že pak se budou moci razit ve velkém, ale ve 4ťáku budu mít tak narváno že asi nic nestihnu. Takže jsem se naučil že nic neslibovat :D
Tím by jsem se chtěl pžedběžně omluvit i těm, kteří tak nějak počítali, že by mohli být na dalším srazu. Času je málo :o(
Samurai: Ten příběh je... jinak.
Když nic jinýho, tak bych rád, řekl, že pracovitý rozhodně nejsem.
Byl jednou jeden kluk, jmenoval se Spize. Ten si řekl, že by byli fajn mít trička. A vidíš? Přičinil se, byl pracovitý, narval do toho spoustu nervů, peňěz a času. A teď má tričko, na který je právem hrdý.
Tak, jaké nám Charlotko uděláš placky? :)
mám návrh... co takhle (když už jsou dradou trička) dradou placky? ty by člověk mohl mít pořád u sebe (třeba na tašce) zatímco tričko má jedno a těžko v něm bude chodit denně... a byla by to taky dobrá prezentace serveru.... co vy na to?
kedý: well... při mé obecně známé lásce k matice a fyzice bych tam chcípnul...
prokletý Dilvish: Konkrétněji by to nešlo? :o)