Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

poradí někdo kde je moudrá sova?

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Nejsou.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Hell yeah. A i čtyři jsou furt nejvíc :-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Yeah.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Cohen: Jasně, pokud tě okomuntuje každý multinick jistých, rychle se ztrácejících a navracejících, uživatelů, určitě ještě porosteš.

Uživatel úrovně 0

Bono Toridas a En Taro Stierlitz. Návrat ztraceného syna.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Máte u sebe někdo víc než pět názorů? Nebo jsem opět za toho nejoblíbenějšího?

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Komorní larp - jako RPG jenom lepší

;o)

Poslední volná místa na mezinárodní festival komorního larpu.

Zásadní akce brněnského larpového života.

www.larpvikend.cz

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Ano, je příjemnější to číst, ale radši objetuji své oči Historicu, než bych se koukal na to šedé něco :-)

Uživatel úrovně 0

Konopaslíku, mě to právě strašně vadilo, nemoh sem se na to dívat ;)

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Skorpion 13:47:24 28.10.2009
...Zlí jazykové tvrdí, že ho používá jenom Almad...

Není tomu tak. Tmavé písmo na světlém pozadí je příjemnější na oči, než opačně. Ve smyslu - zdravější a lépe se čte -. Vypadá či nevypadá-li to "kchůl", ať posoudí jiní...

Uživatel úrovně 0

Vřelé díky Suku, to je pro mě velmi zajímavá informace, vždycky jsem snil o své ikonce :D

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Zájemcům o ikonku, především tedy z řad žlutých a azurových, kterým se nelíbí jejich průhledná tvář, vřele doporučuji navštívit stůl ID 2405, kde se dozvíte více o možnosti vyhrát právo na nahrání si ikonky :)

Uživatel úrovně 0

To se nám ta redakce nějak zeštíhluje... :-)

Pilipo: Zlí jazykové tvrdí, že ho používá jenom Almad, myslím, že netřeba popisovat, proč tomu tak asi je.

Uživatel úrovně 0

Čoveče fakt že jo, jinak asi bych tenhle skin nerozdýchal :)

Uživatel úrovně 0

Nastav si ten jeden skin, co má světlý pozadí (myslim ten, co ho používá jen Almad) a uvidíš, že neni černá :-)
No ale bez týhle informac se svět obejde. :-)

Uživatel úrovně 0

Ohh, to mě mrzí, já se nemůůžu zapojit :( :D
100% průhledná, co to jako je, já myslel že mám v ikonce černý čtverec na černém pozadí, náš vytvarkář to povaoval za vrchol umění a místo toho mám průhledný obdelník na černém pozadí :D

Uživatel úrovně 0

Pilipo: Pro upřesnění: Tvá ikonka není černá, je 100% průhledná. Lidi, co si myslí, že žlutí nemají ikonku, jsou na omylu :-)

http://www.dracidoupe.cz/ikonky/Default.GIF - tady si jí můžeš prohlédnout v celé své průhlednosti :-D

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

pilipo: po jisté události je v pravidlech soutěže mít viditelnou ikonku a ne takovou typu tma černo a tak víš?:-)

Uživatel úrovně 0

Ne úmyslně jsem napsal že bych se hecnul, Samurai to bych nemoh vydávat své černé pole za ikonku :D

P.S. Celé jsem to myslel jako vtip, jsem totiž taková veselá kopa ;)