sam: třeba chtěl napsat hacknul:-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Poslední slovo toho velkého písma zní "ikonku".
Že bych se hecnul a přihlásil :D
Pozor, stále probíhá nábor do druhého kola soutěže O nejhezčí ikonku!
Neváhejte tedy, a přihlašte se!
Tobša si dneska po dlouhý době zadoupí aj přes noc... :)
Došlo, diskuzi tam sleduju, jen jsem konstatoval, že ses buď přiklonil na některou stranu, nebo hodil postřeh ;)
Tobě to nedošlo viď?
Attila: dívám se, že se přiklonil na některou ze stran účastnící se té hádky, teda "diskuze", nebo to byl jen postřeh pro ostatní?
Ten zveřejněný názor u Hulahu Matatula by Zombie je vtipný. Nahlédněme a společně se zasmějme Zombieho bystrosti.
Tak mám u sebe učitelské noviny, ve čtvrtek si jedu obhlédnout Umprumku... jo, budu v Praze a jinak se koukám po vejškách :D
anarion: Jsi zjistil, že práva v Plzni nejdou už to ono, tak jdeš jinam? :-P
Ne, ale můj děda, než odešel do důchodu, býval myslivcem.
Nemáte někdo známého, nebo dědu, babičku, tátu, kamaráda jako rektora/učitele na nějaké umělecké vysoké škole? :D
Barbar Cohen: Taky mne rozesmála.
Ta novinka s ohňostrojem je hrozně vtipná.
Pánové, taky se s vaším svolením vyjádřím :)
Já každý den pravidelně zkouknu dracidoupe.cz novinky, putyka, forum, MS. Nevím kam se přesně zařadit :D
V MS se občas vyjádřím, ale jelikož nejsem právě pravidlový znalec, příspěvky typu finty apod. nebo složité tabulkové díla nekomentuju. Někdo by si pak mohl myslet, že jsem blboun nebo něco horšího :D
Do putyky přispívám já, jen když něco přidám je tam jedna reakce, na tu zareaguju a pak ticho. Dál tedy nepokračuju abych náhodou nebyl otravný. V mém případě jde u přízpěvků spíše o ostych než o lenost
Přesouváme teda tu diskuzi, koukl jsem se totiž do putyky a kde nic tu nic s úctou Pilipo
Samurai: to bylo lichotivé :o) a jsem tedy zvědav na ten efektivní systém - nicméně se obávám, že ho stejně nepoužiju, protože naše dobrodružství se zakládají více na ději, než na boji a já na něm ani moc nestavím... nicméně mám v družině jednoho takového, který by celou noc vydržel nahazovat gladiátory do arény a házet kostkou až by se z ní čadilo... požádám o názor na Tvoje dílo jeho ;o)
hulahu: já se u toho tebou zmiňvaného stolu tak příjemně začet, že jsem asi zabil zbytek času, který tu dnes hodlám trávit ... ale jak jsem psal ohledně MS - berte to ode mne pouze jako postřeh, protože sám tam moc aktivní nejsem a asi s tím nikdo nic neudělá...
Sem?
Stůl DraciDoupe.cz: příspěvky a uživatelé
by Suk
Jakým zásahem "deus ex machina" přispět ke zlepšení úrovně příspěvků?
ID stolu: 20
3) Nerikej, ze neco takoveho existuje.
4) Az prijde novej jednoduchej a efektivni system, zacnes...
Co se, pokud chete pokracovat dál, přesunout nekam do putyky? (ja jen, abyz toho tady nevylezlo neco, co by se nerado ztratilo, zatim to vypada na slibnou diskuzi)