Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Prd? (Odpověď na hádanku.) Asi ne, že.
Příjde mi, že na řešení je moc málo informací, aby to bylo možné přesně určit.
Jedná se o zvuk, který vznikne sám, a pak už nezazní.

Ikonka uživatele Danixxx

Uživatel úrovně 0

Páni *zívl* zdá se mi, že se tu nic neděje.. je to jen můj pocit?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

deshi: Ale píše... ten odkaz jsem tam nedával jen tak:

Kdepak na nás s hádankami! Byli jsme tam čtyři týpci: vysokoškolák, jeden velmi inteligentní, druhej vychytralej a já, když už nic, tak alespoň zkušenej hráč.....

A byl to totální zákys. Hráli jsme to u kamaráda v bytě, takže jsme se tam povalovali po zemi, dávali nohy vzhůru, aby se nám prokrvil mozek, a debatovali po dlouhé TŘI HODINY neschopni nalézt kýženou odpověď.

Nakonec jsme se k tomu dobrali, vysokoškolák na to kápnul, s notnou pomocí DM.

Dobrá, byla to těžká hádanka, řeknete si, možná.

Ale nejsmutnější na tom je fakt, že minulej rok, když jsme i v této sestavě byli na vodě a rokovali o tom, položil jsem tuto hádanku jedné slečně ...

Slečna jí správně zodpověděla po minutě přemýšlení..... Uhodnete ji vy ?

Fakt by mě zajímalo coto je :)

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

anarion
To tam nepíše... - to se vztahovalo k správné odpovědi na otázku nebo k mojí odpovědi na otázku? :))

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Pořád jsem přemýšlela, odkud tu hádanku znám... myslím, že jsem si vzpomněla... mám pocit, že je to hádanka, kterou dával Zelený hádankář Kedrigernovi ;))) Takže, kdo chce znát odpověď, tak by ji mohl najít v nějakém Kedrigernovi (autor John Morressy).

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

To tam nepíše... údajně nějaká holka to vyřešila za minutu, kluci prej (vysokoškolák a spol.) snad za 3 hod intenzivní debaty, nebo tak nějak to tam stojí :)

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Žeby elitní armádní jednotka našich severovýchdních sousedů?

cpt. S.

Tak co to je? :D :D

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Prolézal jsem staré linky a v Pájově koutku byla hádanka třeba pro Drd:

Bez otce, bez matky,
zrozen bez hříchu,
řvoucí, když přichází na svět,
aby již nebyl slyšen zas.
¨
Celý článek je zde: http://pajuvdrd.wz.cz/story/hadanka.htm

Tak co to je? :D

Ikonka uživatele Lyrie

Uživatel úrovně 0

Inspirace pro nové bestie? :-)

http://www.autumnthings.com/

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

No myslel jsem zaslat poštou, poštovné bych samozřejmě zaplatil.
Ale už se mi ozval Samurai, tak to pořešim s ním :-)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

a stejně si myslím, že by bylo rozumnější a rychlejší zajet do jakýhokoliv města a ten kostým si pujčit než ho shánět tady a doufat že ti ho někdo doveze až domů, protož se do města nedostaneš:-)

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Skorpion: I v malých městech by v divadle mohli půjčovat kostýmy (u nás - v Prachaticích - půjčovali)

Uživatel úrovně 0

Maris: Nejsem z prahy ani Brna ani jiného většího města... to týdne se tam určitě nedostanu, takže nemám možnost využít půjčovnu.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Skorpion: No jestli jsi ochoten platit - proč se nezeptáš v půjčovně rekvizit - největší výběr mívají ty spojené s ateliérama - anebo já kdysi využila i místní divadlo (nevím, kde teď pobýváš).

Koukni se i na net - třeba

http://www.barrandov.cz/pujcovny
http://www.famood.cz/p ujcovna-kostymu/

Uživatel úrovně 0

Zdar
Nemáte někdo na půjčení jakýkoliv rozumně vypadající převlek?
Rozhodující je jenom výška, já mam 185cm.

Za půjčení jsem ochoten zaplatit několik stovek korun.
Pokud by byl někdo ochotný, tak mi napište poštou, ale docela to chvátá, potřebuji to do čtvrtka 29.4. mít doma.

Je víceméně jedno, co by to bylo, jestli to bude historický oděv s nějakou menší zbraní, kovboj, indián, prostě cokoliv rozumného, rozhodně neni třeba žádná fantasy nebo historická tématika. :-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

To neni zlý nápad, můžu to ke stolu házet.

Naráží to jenom na to, že se většinou na rozhovory nepřipravuju, natáčim je dost impulzivně a dost často nevim dopředu kdy a s kym a navíc to pak zavání závazkem, kterýmu bych nemusel být schopen dostát.

Ale kdyby se to náhodou sešlo, tak jako jo...u stolu 2011 něco nadhodim ,)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Almade, nechce se ti příště dopředu říkat, s kym budeš kecat aby ti fanynky a fanoušci dopředu napsali, co je zajímá a na co se máš zeptat? Otázky na přání prostě:) A jestli to tak funguja, tak jako bych nic neřek.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Kdo by ti nefandil, Natášku...:-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Když už jsme tu probírali to Dračí Doupě 2, tak sem se rozhod chytit autory ,) http://bit.ly/dhaI6X