Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Danixxx

Uživatel úrovně 0

Teď řeším takové jedno dylema, které mě opět hryzlo, když jsem si četl Corwinovo "Zpestření hry". Ano jsem pro, ale řekněte mi, kde mám brát čas na to během hry psát na tajné vzkazy hráčům co se jim zdálo, jaké měli vidiny a pod. nebo vymýšlet místa kreslit mapy atd. já vím, že se to má dělat řped dobrodružstvím, ale to bych na tu přípravu potřeboval tak týden a jak znám svou družinu, tak by to stejnak celé zase zkonila a šla by boční cestou, kterou jako vždy, nemám připravenou...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Kdo by byl zvědavý na mou maturitu na šperkárně v Turnově, srdečně vás zvu do Moudré sovy/Obrazárny/Studií :o)

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Samurai: Já jsem na to stejně ... lístky mám už od Vánoc ... a jedu ...

Strycu

To máš Samurai za bludišťáka.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Neřeším, ale mrzí mě to.

Nesmírně jsem se tam těšil. Ale tak, snad bude štěstí na příští rok. Já tedy plně chápu, že to nejde vždy tak nějak vyorganizovat na -všemsedícídatum-

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

No všem vždy vyhovět nejde a rozhodně bych nevinil organizátory. Věřím, že letos bude gamecon stejně povedený jako loni, ne-li lepší. V červenci se koná spoustu akcí- u nás je třeba festival, na který jsem se těšil a teď se musím rozhodnout, kterou akci si vybrat.

Samurai: Lístky se dají koupit o vánocích a v červenci se dají zase prodat... :) (myšleno ze sradny, pochopitelně je to škoda, že se tyhle akce kryjí- no ale ty už dilema asi neřešíš, kam jít)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Tak, Aramire, pokud nemáš doma už lístky od vánoc;)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Aneb proti gustu...

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Takže na MoR, ač je mi velmi blízko místo jeho konání, nepojedu.

Hold, osobně mi nepříjde moc chytré dávat termín přesně na dobu Gameconu.

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Samurai: No nemysli si prvni schuzku kvuli Gameconu 2010 jsme meli uz v Rijnu 2009. Je potreba zabookovat prostory hlavne, domluvit organizatory aby si vzali dovolenou a neplanovali si tam nic jineho.. Neni to tak snadne jak se zda.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Dyť datum Moru je známé již před novým rokem?

To termín plánujete také tak děsive kupředu?

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Shadowmage: Inu my organizatori jsme loni presunuli cely GameCon o tyden pozdeji, abychom se nekrili s Masters of Rock. Jenze Masters of Rock si letos usmysleli, ze se taky posunou o tyden dopredu... A my s tim bohuzel nemuzeme ze spousty duvodu kazdy rok sibovat tam a zpet podle toho jak si MoR zamane.

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Jestli je Gamecon v době MoRu, taky nejedu a navíc mě to nesmírně štve.
Však oni pořadatelé tuhle MoRovou ránu na účasti pocítí, věřím, že lidí, co by rádi stihli obě akce, je hodně...

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Takže na Gamecon, ač je mi velmi blízko místo jeho konání, nepojedu.

Hold, osobně mi nepříjde moc chytré dávat termín přesně na dobu MoRu

Ikonka uživatele Danixxx

Uživatel úrovně 0

re Almad: Tak zatím se nám výpadky vyhnuli, paaráda... už jsem si myslel, že mi tady budou přeskakovat písmena do asbuky a podobně, nerad bych to zakřiknul

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Uz jsme obnovili web pro GameCon 2010, takze na nej kdyztak mrknete, je tam par zajimavych novinek. www.gamecon.cz

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Výpadek (možná)

Dají-li ty internety, venkovní počasí a CD mechaniky, budu během víkendu upgradovat server.

Očekávejte výpadky, podivné stránky a hlášky, nefunkčnosti a ztráty dat.

veronika: Na tomto serveru je debata o papírové hře, nikoli její internetová variace.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Právě přes tu bohyni, jak poukazuje Aramir, bych řekl, že je to jiný zvuk. A tak jsem si dovolil také takovou malou hádanku, jak známe Poláky, když se o nich nedávno mluvilo v médiích. Název té vojenské jednotky je totiž odpovědí na otázku, kterou anarion položil...

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Na kvádru nápis, ze kterého vyplývalo, že jde o oltář nějaká dávno zaniklé bohyně, bohyně přírody a plodnosti.

Já bych na to šel přes tu bohyni...

Jinak Sccion přidal ke stolu Studnice nápadů (ID: 2428) pěknou zásobu hádanek. +A-

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Chtělo by se to zeptat přímo autora... je to teda stará hádanka, mě jen napadlo že třeba staří matadoři by mohli pamatova jestli se tohle tady někdy probíralo... i když pokud je autor Pájova koutku registrovaný, mohl by na něj být kontakt :)