Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Cohen nerejpe, Cohen věří v můj potenciál, fandí a vyjadřuje naději. Že je to tak?

cpt. S.

Ale málokdo takovým, v podstatě nepřímo útočným, stylem, oproti nadutým, trapným smajlíkárům. Jak říkával Alcator, blahé paměti: "Zkus se hádat se smajlíkem..."

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Cohene, rejpat umí každej :D

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jo no. Možná se jednou stane opravdovým redaktorem.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

A zase je celebrita spíš Nathaka než já... sáfra. :o)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Tak s těma ti bohužel nepomůžu, to je fakt. Vím, co jsi myslel, však jsem na totéž odpovídal níže. Jen jsem neopomenul reagovat na tvrzení, že "v diskuzích je mě plno". Vyznělo mi to tak, že si mě v nich nepřeješ, tak jsem ti dal návod, jak mě z nich v budoucnu vystrnadit. :-)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Nevim jestli se chapem. Precti si poslednich 5 aktualit;-)

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Nu, Zdenále, co říct... Třeba jednou dostanu pravidlovou rubriku. Snadno se mě pak zbavíte, když mi ji úplně zahltíte kvalitními a propracovanými díly. Více děl, rychle schvalovaná, hodně prostoru k diskuzím a Nathaka příliš zaměstnán schvalováním, než aby prudil v Putyce. Všichni budou happy. :-)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

A jeje, tak uz nejen na diskusich ale i na aktualitach... vsude jen Nathaka.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Ano.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

A ten okamžik kdy jsi to chtěl udělat za to může nebo by se to stalo kdykoli je to snad tím že pavetta nechtěně nahrávala dokola tu aktualitu??

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

smycma: Jednak si nejsem jistej jestli by to nabehlo, druhak by to urcite rozbilo databazi a co by se stalo s mailama, to netusim.

Kazda z tech veci je resitelna, ale vopruz ;)

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Almad: Stalo by se něco kdyby jsi to restartnul? no určitě by se stalo spíš mě tak pro zajímavost interesuje co :-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

A-ha! To vysvětluje tu spoustu červených kontrolek, co tu na mě vyskákalo :)

(Ještě, že sem nerestartoval ten server, jak jsem měl tou dobou v plánu ,)))

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Vidíte? Má to svůj užitek, přitáhlo to zpátky Tonyho. Jeden e-mail by přešel, ale pět? To už se musel podívat!

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Tý jo, Tony-Z, tebe jsem už dlouho neviděla. :oD

Alký, já, když už, tak... ehm... tak už.
Úplně jasné, že už jsem potřebovala někoho k sobě. :o)

Ikonka uživatele Tony-Z

Uživatel úrovně 0

A těch rozeslanejch mailovejch upozornění...

Uživatel úrovně 0

Tak alespoň to nikdo nepřehlédne.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Aloha,
omlouvám se, kousnul se mi počítač a nějak to vyskákalo.... a mazat mi to teď taky nejde... takže... napravím to, ale až to na mě začne reagovat.
O:-)

Uživatel úrovně 0

No já nevím, jako jo, proč ne, ale zase shodit kvůli tomu server a zaplácnout celou první stránku? Pavetta si zas něco protlačila...