Venku je tak nádherně, jenže já si to vzhledem ke svému zdravotnímu stavu moc neužiju....-)
Takové teplo ale rubriky nějak zamrzly:-/
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
no to jsem chtěl :D ale byl jsem přehlasován svou přítelkyní :D ta chtěla na autosalon a pak do kina... jinak i to je pro mě fajn, páč teď pořád sedím nad bakalářkou a občas se odreaguju napsáním něčeho tady či v moudré sově a nebo si odskočím na Andor podívat se tma do jeskyní.
Dakeyras: Mno, když jsi mluvil přání dostat se někam ven o pěkném víkendu, tak to skoro znělo, že by ses chtěl vydat někam do přírody ;)))
A to všechno jsou jistě fascinující informace pro tvé "přátele" z fejsbuku...
protože doma renovujeme podlahy ve sklepech = rozbít a vykopat starej beton a pak se bude dělat novej + píšu bakalářku. Ale byl jsem aspoň na Autosalonu i když ten byl bída a pak na Princ z Persia a ten byl zase fajn.
Proč by ses nedostal?
tak to vypadá na konečně pěknej víkend. Snad se dostanu někam ven.
Cohen: Řekl bych že jo.
Deshi to by byla skvělá bakalářka :D bohužel BP píšu o diametrálně odlišné věci :( ale tady je výhoda, že MS mi lidi okolo poradí v BP mi neradí skoro nikdo
Dakeyras
To skoro zní, jako bys psal bakalářku na téma Dračí Doupě :)
Syrusi, klidě moh, ale nemám tolik času a snad už měsíc bojuju s jednou specializací kouzelníka a v hlavě mám už další kompletní povolání, které zabere ještě víc času, protože je magické, takže komplet kouzla.
Někdy během toho další démony astrálních sfér, jeden artefakt a k tomu dělám bakalářskou práci a pak se budu učit na bakalářskou zkoušku...
Dakeyras:
v Bestiáři něco přibude nejspíš zítra z rána.
Pokud jde o toho medvěda, tak zpracovat ho můžeš klidně i ty ;-)
Hej, tak nevím, fakt jsou to teda všechno opravdoví nováčci, že?
:D něco, myslíš šípy? no na ty jsem taky hodně zvědavej, protože šípů už tu bylo...
já si ještě stále enchávám malou šanci na to ,že ještě dnes něco schválím. Uvidíme.
tak to vypadá, že tento výkend nepřibude nic :( ani na fóru
kdo dostane odvahu vytvořit do bestiáře Kung Fu medvěda? http://www.youtube.com/watch?v=Ghgg_fukbvU
už se blíží víkend, tak snad přibudou nějaká nová schválená díla :D mám dost psaní do školy, tak se mi nechce moc psát, ale počtu si rád...
Mám pár problémů ve škole s odevzdáním papírů kvůli diplomce... omlouvám se.
Ajó, Stopař...