Anglicismy jsou svinstvo, těší mě, že se to slovenštiny týká taktéž.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Skorpion: No, zadej dětem jako první bojový úkol vystopovat a ulovit býka a máš roh.
Noeh: Samurai ano, já ne. Ale stejně tě nevidím. Zatím. Uvidíme se. :-)
A čo tak staré dobré "uvidíme sa"?
Slovanské jazyky majú rady vid slovesa, oveľa radšej ako taká angličtina.
Darian: a čo mám napísať "budeme sa vidieť na GameCone" ? :-) .... ano ano GameCon ešte nezačal ale ja už sa teším ... a Nathaka + Samurai to ste v Českej Třebovej, že ma nevidíte ? :-)
Skorpion: Vuvuzela to istí :-)
Nemáte někdo roh na troubení? Potřeboval bych ho pučit na jedno zatroubení na tábor, nic by se s ním nestalo.
Piště kdyžtak na mail, sem nechodim: mail(a)jonaskopp(.)cz
Ono to nové slovenské "vidíme sa" je len kalk z anglického "see you". Je to hrozne chytľavé, ale, nuž, áno - ja ich tiež nevidím. :)
Dyt ješte nezačal, ne?
Já tam ještě nikoho nevidím. Kde jste?
Vidíme sa na GameCone ....
Po delší době připomínám zase jedno zajímavé téma
Stůl Mytologie a Filosofie
Aktuální téma: Pověsti a Legendy vašeho bydliště
ID stolu: 1949
To je venku ale fičák :D leje a leje, ale táta musel předtím zalévat trávník i když bylo jasný že bude lít.
Samurai: eh:-)...ne to chodime do hospod a tam hážeme šipky do terče v týmech 4 na 4:-)
deshi: tak pro dokreslení to bylo celý odpoledne od tři do osmi zhruba se dvěma tak hodinovejma zastávkama u jeskyně a u hospody:-) a pro dokresléní jsem jel ještě s kaskim a jeho přítelkyní, která není z nejzdatnějších:)
Gurni
Dát po dlouhé době jako na zahřátí 50 km je docela výkon, proto jsem se zajímal, čím to je způsobené. Ta cesta to vysvětluje, jiné vysvětlení mohlo být, že děláš intenzivě nějaký sport a máš velkou fyzičku. Teď už vím, na čem jsem a pro dokreslení obrázku už zbývá jenom údaj, jak dlouho jsi jel.
Závodně šipky...
To jako jezdíte na kolech ve tvaru šipky? Nebo je předjíždíte? :)
:-D...smíš...rovinka (asfalt), mírné stoupání (afalt), prudké stoupání (lesní cesta, břidlicový lom a rozvodněný potůček). Na crossovém kole Maxbike s odpruženou vidlicí RockShox Tora, osazeném řazením SRAM X.9 a hydraulickými brzdami Juicy Five.
a co se toho sportu týče...hraju závodně šipky...ale nevím jak to s tím souvisí:-D
Gurni
Po dlouhé době - 50 km na zahřátí... hmm *goblin nakrčí čelo a nechápavě vrtí hlavou a stříhá ušima* smím se zeptat, kudy jsi to jel (povrch, terén) a co jsi měl za kolo a taky jaký sport děláš?
nelhali Dilve....já tam dneska byl, po dlouhé době sem vypucoval svoje kolo a dal sem si 50km na zahřátí...velice osvěžující:)....a na závěr 5 piv a uzenou krkovičku na zahrádce:-)
Všechno stojí a padá na Nathakovi. Vydržte!
smycmo, to je bohužel pravda... nebo vyhořeli žárem?
Venku nic není. Lhali nám.