Takže to zase jednou byla prostě jenom chyba, nikoliv protřelá strategie :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Sargold: Aha. Magické zrcadlo, myslím Magické zrcadlo, asi jsem si spletl název kouzla.
Jestli on to anarion neformuloval tak schválně, aby nalákal diskutující k onomu stolu... Holt jsou to ty reklamní triky ;)))
Anarion: To je dost vágní formulace. Máš na mysli "Magické zrcadlo", kterým vládne jak chodec, tak druid, nebo některé z kouzel "Odraž šípy" či "Odraž projektily"?
Nebo případně ještě za dva rohy myšlenka - kouzla typu "Ochrana před..." (deštěm, bouří, vlky, zimou...).
Těžko se pak odpovídá, když nevíš, kam směřuje otázka.
Nepřipadá vám to kouzlo: Ochranný štít, jak má Chodec v pokročilejch jako dost předražená záležitost?
Více informací na stole:
Stůl Síně Hraničářů
ID stolu: 524
Kontaktní osoby na PragoCon/PragoFFest jsou Kikira, Sargold a Pavetta Prosím, oznamte to Kikiře a Sargoldovi. Děkuji
:o)
Jinak PragoCon bude v přízemí (ještě levnější přístup k prodejcům, deskovkám, buffetu, To nej z PragoConu) a PragoFFest půjde po liniích (bude levnější, máme zajištěnou rychlovarnou konvici na večerní doupaření - čajovna na doupáky zavírala moc brzy O:o); Také plánujeme zopakovat PJe volně pobíhající k odchycení na vyzkoušení si různých RPG - pokud se chytnou ti, co budou osloveni, budete si moct vybírat z DrD, Střepy snů, Shadowrun,...)
Návrhy na přednášky zasílejte tomu, u koho z těch tří si myslíte, že vám to projde víc. :oP
Tady se někdo trochu moc opakuje...
Almad: Super... hlavně, že se někdo stará. Tak snad dojede dost doupáků:-)
Kikira: Řekl bych že ano, už chystáme stránky. Kontaktní osoba je Pavetta.
Neznáte aplikaci běhající na Fedoře (Fedora 12), co by uměla zobrazovat PPTX (bez rozsypání prezentace)?
Ahoj. Uběhl nám zase jeden rok a Pravda už začíná znovu organizovat Pragocon. První informace již visí na webu www.pragoffest.cz. Jedná se o stejný pragocon, jako byl minulý rok - prý ale bude vylepšen a bude sníženo vstupné. Chci se jen zeptati, zda má dracidoupe.cz zájem o to, aby mělo na pragoconu svou vlastní linii a pokud ano, kdo by měl zájem o organizaci - což znamená krom mailování s Pravdou také tvorbu webu, letáků, shánění lidí ochotných přednášet, tvorbu programu, shánění účastníků atd. atd. Všechno musí být jako tradičně hotovo již s velkým předstihem, proto bychom to měli rozhodnout už teď. Jaký je názor serverovstva... pokud sem nějaké serverovstvo chodí a čte to:-)
Píšete, ale nejde to.
Nemáte inspiraci, hodiny se trápíte se dvěma odstavci nebo koukáte do prázdného okna Wordu. Ať děláte co děláte, vaše příběhy nejsou takové, jaké byste si je přáli mít.
A třeba všechno, co potřebujete k tomu, aby se věci spravily, je nový vítr…
Od listopadu v Brně startují Kurzy tvůrčího psaní.
Každé listopadové pondělí od 20.00 můžete udělat něco pro svou spisovatelskou budoucnost.
http://www.courtofmoravia.com/aktualni/kurz-tvurc iho-psani/
A pokud vás více než psaní zajímá třeba rétorika nebo herectví, stačí si kliknout na seznam všech dílen. Tam totiž najdete i kurzy zaměřené tímto směrem.
http://www.courtofmoravia.com/category/dilny/
Court of Moravia, o.s., sdružení věnující se netradičním rozvojovým a rolovým hrám, je tady pro vás.
jaký je rozdíl mezi oborem a specializací?
Ahoj, jsou tu lidé, co rozumí www, tak se zeptám i tady: víte, kde bych dohledal spolehlivé údaje o návštěvnosti ofic. webů jednotlivých televizí?
Hodilo by se mi to do jedné prezentace do školy, díky.
Ano. Stejně tak platí, že je to jen návrh, který se může shodit ze stolu, anebo měnit, pokud tak nějak dojdeme ke kompromisům. Třeba to, že ty stoly budu zakládat já a že pak budu u všech, mi nepřijde jako úplně ideální a objektivní důvod pro odpor k tomuhle nápadu.
Víc u Rubrika Putyka...
Jen bych doplninila Zdenálovu zprávu - která na mě působí tak trochu poplašně. Jestli to chápu správně, tak je to pořád otevřená diskuze, Nathaka chce znát vaše názory a připomínky k jeho návrhu.
Prý se má restartovat putyka a všechny stoly přesunout do archivu, ty které jsou živé znovu založit, půlku z nich založí Nathaka. Já vim jako vtip je to trapný, bohužel někteří, včetně redaktora pro putyku, to asi myslí vážně. viz. diskuse:
Stůl Rubrika Putyka
ID stolu: 1342
diskuse o tomto začíná 6.9. a vrcholí dneškem.
Ti kdo se bouří stejně jako já a Hamster, bylo by vhodné se o tom u zmíněného stolu zmínit.
Nerad bych rozpoutával aféru, věřím že budete kultivovanější než já a nebudete k Nathakovi moc osobní.
Zdá se, ze opet hledám redaktora pro Fotogalerii, pokud je kdokoliv ochoten a schopen nam s tim pomoc, moje posta ho rada privita.
Sam: Hmm tjn. čekal jsem to horší ale v květnu se ukáže:-D
Již je MAG za námi. Tuším, že to bude pohoda.