Proč ne:) Ale jak mu podáme naši podporu? Jakože těma smskama?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Kdyby nebyl srandista, tak tam nejde, to je jasné. Někdo by mu měl vyjádřit naši serverovou podporu. A budeme hlasovat, že?
Muž ze země krtka: Bože, já znám, on k nám jezdí. Za barbary, samozřejmě. :) Srandista.
http://www.sckn.cz/index.php?p=vyzva#formular
Tak pánové a dámy, ať nemáme ty knížky zas o něco dražší. Už takhle o ně prudce klesá zájem...
Jak je ten svět malej, co?.)
Samurai: Jó toho znám z larpů a dřeváren... říkali jsme mu dekoň kvůli jeho plášti vyrobeného z deky. U ohně dal vždycky nějaký ten song k dobru... no ale to už je dávno...
SuperStar Ledový muž ze země krtka
http://www.youtube.com/watch?v=aTQdlUuoLRY&feature=p layer_embedded
Není to někdo od nás? :)
Hm, podívej se třeba do centra Honkongu a pak to srovnej s vesničkama tam v horách.
Rumunská města jsou často v ČR hodnocena jako přehnaně nebezpečná, ale není to podle lidí, co tam žili nebo žijí, moc pravda (hlavně třeba Kluž). Tak to třeba s vandrem může být podobně.
Rumunsko je v pohodě. Kolega tma byl několikrát, podbně tak v Bulharsku. Ozbronjenci přepadávají v Bulharsku, Moldavsku a na Ukrajině. V Rumunsku se jen ztratíš v nekonečnu karpat:)
Človeče, a prečo do Rumunska? Nie sú nejaké, no... bezpečnejšie miesta na pešiu túru?
Aramir: Ach bože :-D
Ten kontakt bych si asi vzal. Příběhy totiž jsou skutečnost.
Nebo něco takového.
:)
Se Samuraiem jsme tento problém vyřešili osobně. Náš vztah zůstává stejný, ale opustili jsme od přímé zteče, což přijde vhod. Dále bych už toto nehrotil.
Marcipán. :-D
S tím počítej i nadále Same :-) to se ale netýká doupěte, ale jen tvé osoby. Nejdříve se podívej na deset neoprávněně udělených reputačních bodů a zkušenost, že tvá první reakce přišla teď a pak se braň. To, že se tě jinak nemůžu dočkat je fakt. Myslím, že bych tim udělal službu mnohým, i těm, kteří mě jinak moc nemusí, protože takový namachrovaný marcipán, který se tu z tebe stal nemá obdoby.
Aramir: Ať se spálej a jedou někam do Rumunska :) Ne vážně, to je můj plán. O Rumunsko se zajímám a chtěl bych dát pěší tůru někde ve výdhodních karpatech a transylvánii, taková neformální oáza by byla jedna česká vesnička v tamních kopcích. Třeba by se jim to líbilo. Romantika hadr.
Snorči, a co ty výhružky s rozbíjením mé ctěné huby? To, jak si na mě vyzkoušíš lámací techniky a tak? Demagogu:)
Julian Assange: No docela dlouho jsem se rozmýšlel, co jim odepíšu (honily se mi hlavou různé mystifikace). Nakonec jsem vše uvedl na pravou míru a snažil se je trochu popostrčit k tomu, aby si vyzkoušeli nějaké rpgéčko. Tady je odpoveď:
Vážený pane, jsem velmi rád, že jsem našel stránky http://www.dracidoupe.cz/dobrodruzstvi/24/, stejně tak jsem rád, že jste se mi ozval,....byl jsem hrozně zvědavý, stejně jako moje žena. Jen škoda, že to není skutečnost, už jsme tím příběhem začali pomalu žít, fakt. Moc nás to mrzí. Přejeme Vám hezký večer, a kdyby jste třeba věděl o nějakém sroubku v lese nebo u řeky, budeme vděční za info Děkujeme, zdraví Pavel a Markéta
Kdyby někdo z vás věděl o nějakém místě, kde by se tomuto páru mohlo líbit, tak mi dejte vědět, poslal bych vám kontakt.
Omlouvám se mnohým uživatelům, že jsem jim znechutil doupě a snad i uspíšil mnohdy jejich odchod. Zvlášť někteří si to nezasloužili, protože akce z mé strany se dotkli nejspíše každého. Ke spoustě činům jsem měl své osobní pohnutky, známé či neznámé a za vším si stále stojím, stejně jako si stojím za tím, že tenhle server zamořilo spoustu kriplíků. Nicméně jsem se sem snažil přijít znova a ne kvůli těm kriplíkům, ale kvůli úplně někomu, nebo něčemu jinému. Přesto se mě chytli jak hovno košile a byli to první oni (?), kdo se mě tu pokusili hned zpočátku šikanovat a urážet. Žel bohu, jejich mozkovna tomu uzpůsobena není, a proto jsou jejich pokusy o diskreditaci mé osoby směšné. Všem ostatním se omlouvám a žádám je, aby mě tu nechali dýchat a věnovat se tomu, co je mi zde ještě trochu milé. Nebojte se, času tu nebudu trávit tolik. Narozdíl od Natháška nemám tolik času na jím milované doupě. Pokud mi to bude umožněno, budu v rámci možností ignorovat případné prudiče jako anarion, Samurai a další. Protože teď jsem se nepřišel mstít, ani ničit, dokonce ani jim zmíněným. Prosim, když už odsuzujete ty zlovolné činy, jichž jsem se dopustil, nechovejte se jako farizejové, nebuďte prvoci, co se tvářej jak rytíři jedi nebo se vám to vymstí. Protože prvok je směšný vždy, ať je to rytíř jedi, ředitel zeměkoule, nebo redaktor dracihodoupete.cz Tak díky za přečtení a teď mě nechte být, páč s tím, že tu působím stejně nic neuděláte. Bude se vám a hlavně ostatním dýchat lépe. cpt. Snorch