Aramir: Tak to je opravdu nevídané a je na tom cosi kouzelného. Být tebou, nechám je v tom, že je to skutečnost, ale z té pobytové záležitosti bych nějak vycouval. Vždyť je občas hezké věřit na Ježíška :-) Jinak tenhle tvůj příspěvek podle mě dokazuje, že tu většinou čte jen každý sám sebe, protože tohle je opravdu hezká raritka.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Nevíte někdo o dobré půjčovně kostýmů v Praze? Karnevalové masky, doplňky atd.?
Omlouvam se za vypadek, zabavny pad a byl jsem mimo.
Rozbilo to raid, mozna se v tom jeste budu muset vrtat.
Užitečná pomůcka: http://translate.google.com/#cs|sk|%0A%0A
Anglické názvy měsíců v tomto případě mohou poskytnout jisté vodítko.
Já si nejsem jist, ale je to február, žejo? To kdyžtak v aktualitě opravím.
Len linguistický vtípek k poslednej aktualite: únor nie je marec.
Zdravím všechny na Dracidoupe.cz!
Máme tady přelom zimy a jara a to znamená jediné, RPG Kuchyně je opět tady!
RPG Kuchyně je tak trochu bláznivá soutěž, kdy soutěžící-kuchtíci mají za úkol vytvořit během dvou týdnů hratelnou podobu stolní RPG hry. Aby se jim lépe vařilo, tak jim porotci-gurmáni připravují ingredience, kterými se soutěžící budou inspirovat a na jejichž základě mají hru vytvořit.
Toužili jste někdy napsat vlastní hru? Pak toto by mohla být soutěž pro vás! Účastnit se jí totiž může kdokoliv, kdo má jen trochu tvůrčího ducha.
Necítíte se na účast ve tvorbě, ale přesto rádi soutěžíte?
Pak je tady letos pro vás připravena doprovodná soutěž, pro kterou nepotřebujete nic jiného než trochu představivosti, fantazie a soutěživého ducha.
Začínáme tento pátek 18. února/marca.
http://rpgforum.cz/novinky/rpg-kuchyne-2011-je-na dohled
Nedávno jsem obdržel tento mail, týkající se zde publikovaného dobrodružství Proklatý srub:
vážený pane.(doufám,že jsem se trefil,abych neurazil) velmi mne zaujal Váš "příběh",publikovaný na wwwebu,pod názvem Vrzalův srub". Nechtěl bych Vás nijak obtěžovat, jen mě zajímá, co si z toho mám vybrat? Moc se v těchto počítačových nabídkách nevyznám.(Patrně jsem staršího data "výroby"). Jde o nějakou fikci,PChru,nebo.....?,nebo skutečný pobyt někde??? Společně se svojí ženou hledáme zastrčené kousky přírody, několik jich navštěvujeme pravidelně, abychom si zpestřili všední život ve městě, nijak nároční nejsme, a nepořádek po sobě nenecháváme. Rádi trávíme volný čas kdekoli v přírodě, ať na horách ,řece, ..a tak. Velice by nás potěšilo, kdyby se opravdu jednalo o "pobytovou" záležitost. Vaše řádky nás oba velice zaujaly, a zmíněné "noci ", bychom moc rádi prožili. Budeme doufat, že se to třeba povede. Těšíme se na Vaši odpověď, ať bude jakákoliv. S přáním příjemného večera Pavel a Markéta (...pozdravujte Huberta, Medožroutovi,a Sakrifixe ) Díky
Pod patronací zdejší hvězdy dekadence Barbara Cohena vznikl nový stůl! ID stolu: 2471, zatím je vše v přípravách, ale bude to tak úžasné že stůl musí být založen dopředu a booknout všemi kdo se těší na zajímavé rozvíření zdejší komunity, která upadá rychleji než Gondor!
já nedělal bakalářku
já dělal bakalářku na téma "umělé kameny v nábytkářství". Možná ostatním k ničemu, ale u nás na škole učí jen dřevo dřevo a materiály na bázi dřeva a na ostatní prdí, tak jsem si aspoň rozšířil obzory o další materiály.
Já jsem dělal Bakalářku na téma: "Automatické dokazování správnosti paralelních programů" a budu na to navazovat diplomkou a k něčemu to snad je.
Jinak, kdyby měl někdo zájem o to Hardcore DrD, tak je ještě pár volných míst: http://www.kahla.cz/kdrd2011/kdrd2011.php
Spize:
Tyjo, jak kdy. Kamarád dělal na ekotoxu bakalářku a podílel se na reálným projektu jejich fakulty. Prej na to dostali mega grant od státu.
Andros: Od bakalářky se nečeká, že bude k něčemu, ne snad? (Ne že bys neměl pravdu a ne že by to nebylo špatně.)
Ach, ďalší tuctový prieskum, ktorý nebude viesť absolútne k ničomu novému.
Kámoš dělá bakálářku na téma larpy a hledá lidi co by mu vyplnili dotazník:
http://pruzkum-hracu-larpu-jako-cil.vyplnto.cz/
Tobša: Fail... jo, máš pravdu :o)
ale ta Astrofyzika tam má zajímavý přednášky :)
Ani: Sakra, dyk to vyjmenovaný slovo po f je jen jedno...
Zajímavý jsou všeckny možný obory...
koukám právě na přednášky o Astrofizice Doc. RNDr. Petra Kulhánka CsC na ČVUT v Praze a musím říct že občas zajímavý povídání :o)
pro zájemce:
http://www.avc-cvut.cz/avc.php?id=1326