Ale že ji Morter setřel co?
Měli jste někdy v nějaké učebně na zdech různé myslitele? My třeba spoustu fyziků a matematiků. Desítky obrázků, ale nikde žádná dívčina....až na Sklodowskou samozřejmě. Ženskost z ní čišila.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A bylo to myšleno spíš jako zastání. Ikdyž plácla kravinu
Hezky jí zlynčujte. Mrchu.
Pavetta: xD pavetto, prosimtě, ty jsi opět uplně v jiné galaxii. Chceš Morterovi vykládat o knížkách, jejich podobách, smyslu a netematičnosti pro server? Za prvé to je jako vyprávět mně o terroru a za další....já nevim, přečti si třeba proglas od těch fanatických křesťanů a vnímej co tvý augle čekujou.
Já ji také nechápu. (Ale to určitě nikoho nepřekvapuje.)
Pavetta: Dal jsem sem odkaz, pro podporu knih, nic víc nic míň. Mimochodem znamená to, že se zdraží i fantasy knížky i pravidla. Jsou jen jednou z mnoha složek, ale jsou složkou - no tak co? Neříkám, že se přece zboří svět, nebo že podepsání formulářů spasí server. Co je to proboha za poznámku a k čemu je, že to není serverově tematické? Nevšimla sis, že tady kdejaký nick na fóru plácá o čemkoli a o chlápkovi ze superstar je dokonce aktualita? Serverově tematických není taky spousta stolů v putyce a nikdo si nestěžuje. Tvou poznámku vážně nechápu a místo na tvé liškovství, ukazuje na tvé kozovství. S pozdravem.
Morter: hmotné knihy jsou pro fantasy jen jednou z mnoha složek. Vždyť fantasy e-booků je opravdu hodně, my tu taky tvoříme nějakou prózu a poezii... pak jsou Indies, které jsou většinou v PDF. Tím neříkám, že mě to neirituje, ale není to serverově tématické... (IMHO)
Muheh
Přednější samozřejmě není, ale bylo daleko snaží zapracovat na Krtkovi. S tím státem to chce čas. :)
Fafrin: Asi na obou. Ale krtek je nejspíš přednější.
LordSlivak: ne není ;) Mamuta znám z dřeváren :D
Smycma: Souhlasím :D doufám, že se dotane alespoň do semifinále. Nevíte někdo, jestli je na Dračím Doupěti registrován?
Nathaka: Teď nevím, jestli na krtkovi, nebo na státu.
Fafrin: Dělá se na tom! :)
Ledový muž ze země krtka to zabíjí... viz. aktuality.. všechny č palce nahoru...:-)
A nebo můžete zkusit vést stát sami... (A to myslím vážně, tento stát, vy sami.)
Podpořte výzvu na obranu knih, nebo tento stát budou časem vést ještě hloupější lidi...
http://sckn.cz/index.php?p=vyzva
No jo, Mamut. Jezdívá s elfem Tristanem. Jednou nám dělal paladina. Zabili ho. 2x.
No znám lepší způsoby, jak utratit své peníze, než posílat sms do televizních soutěží. Ale fandím mu, to je jasné... Heh zrovna si přehrávám videa z dřeváren, na kterých se ohání svým organickým kyjem a "rozsévá strach" do řad nepřátel... :)
Cs, esemeskama. Takovou podporu je třeba vyjádřit pořádně, otevřeně. Aktualitou a odkazem... :)