Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Julian Ass ví vše, více odborníků netřeba.

Ikonka uživatele Dakeyras

Uživatel úrovně 5

ID stolu: 2476

Seznam odborníků - stůl sloužící k sepsání uživatelů a jejich odborností na různá témata, aby autoři děl věděli na koho se obrátit, když řeší nějakou problematiku ve svém díle a sami mnoho neví o daném tématu.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Lempl: až to pochopíš tak si dej facku :)

Uživatel úrovně 0

....ale nic proti Gabrielovi. Je to hodnej hoch.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Mně se líbí.

Uživatel úrovně 0

Ten vtip je vtipnej?

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Maris: otazka je zdali migrovat timto smerem byl nejlepsi napad :) *rýp*
Ale asi každému jak jemu jest...

Přípomíná mi to trochu tento:

Baví se dva rybáři na kamčatce: "Hele, víš o tom, že deset tisíc mil na východ je Las Vegas?"
"Tyjo... deset tisíc mil, jo?"
"Jo."
"Na východ, jo?"
"Jo."
"To musí být strašná díra."

Ikonka uživatele Skewer

Uživatel úrovně 0

Meh, tak Mamut už Haberu omrzel.
It was fun until it lasted...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Vidíte, takhle se to má dělat.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Dobře, píšu si. Bude to chvilku trvat, dokončení bitvy mám až za 14 dní. Jednorožci nebudou.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Fafrine, dej to do rozvoje ;)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Koho by to nezajímalo. Bude i projížďka na jednorožci?

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Ale jó, mě by to zajímalo.

Ikonka uživatele Fafrin

Uživatel úrovně 0

Tak jsem si dneska zahrál bitvu, nebo spíš takovou šarvátku - 4 oddíly lidské pěchoty vs. 6 oddílů zombii. Zato spousta hrdinů a speciálních postav na obou stranách.
Zkusil jsem jiná (rozumějěší) pravidla pro fungování postav v bytvě(oddíle). Měl by o to někdo zájem? Nebo jdou armády úplně mimo vás a nemá to význam?

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Gabriel_reaper: Já migrovala před... 3,5 lety, ale ssebou jsem vzala jen jednoho Čecha... to víš, tady je polygamie (polyandrie) trestná ... :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Julian: A že zrovna ty mluvíš za server :D

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Nemo est in mundo, quem omnes amarent. Jestli to někdo bere jako kurvení image, jeho problém, v prvé řadě je to podpora a tak se to má brát.

Uživatel úrovně 0

Chtěl bych říct, že aktualitka je trapná a žádný ledový muž se tu vubec nevžil, je to jen fail nějakýho místňáka, který mamutovi kurví image. Pro všechny je to barbar mamut a ty Blesk móresy si nechte pro Astral Vortex....díky Nathako.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Mám čítačku PDF (nie Kindle) už viac ako tri mesiace a bola to výborná, návratná investícia.