Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

//OT Protože zase zjevně někoho baví se za mě zkusit vydávat, tak ještě jednou...

VŠECHNY moje e-maily jsou podepsány mým GnuPg klíčem, který je dostupný na http://almad.net/download/pubkey.asc , nebo na standardních keyserverech. Pokud tomu tak není, zpráva zcela určitě není ode mě.

Pokud nevíte, jak to funguje, pak úvod "pro normální lidi" je zde: http://www.cryptofest.cz/slides/machalkova_gpg-slides.pdf

...a kdo nemá s podvrženými odesilateli problém, může tuhle zprávu v klidu ignorovat ,)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Lord Alfik: On se zeptal hloupě? sem si nevšim

Uživatel úrovně 0

Kolmo nahoru...

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

Lord Alfík: Možná by to chtělo trochu pochopení. Vzpomeň si na sebe. Ty jenž si bez viny hoď první kamenem.

Uživatel úrovně 0

Dodatek: Je lepší kvalita než kvantita.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ty dopisy jsem neviděl, ale věř, že redaktoři dělají co můžou a není třeba se takto hloupě ptát na foru, mě osobně to příde, jako podrážení nohou.
Mimo to redaktoři předmětů sou dva.
Krom toho už od včerejška sou schválené zákeřné zbraně. :)
Proto, prosím, přístě prostě počkej, při nejhorším napiš k e stolu "DraciDoupě.cz: Redaktoři". Bude to tak lepší.

Uživatel úrovně 0

já vám můžu odpovědět a to docela jednoduše. Já mu psal asi 3 ale ani neodpověděl.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Chci se zeptat, proč mu Zaara nenapíše do pošty.

Uživatel úrovně 0

Chci se zeptat, proč mu nenapíše gal sám.

Uživatel úrovně 0

Chci se vás zeptat co je s redaktorem předmětů že nic neschvaluje ani neposuzuje.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

hergott: Gejbrijel odchází? bude mi tu chbět. A hlavně se mi s ním bude teď těžko domlouvat na koncert Blind Guardian. Sbohem Gabrieli, snad se ještě shledáme
.......

Ikonka uživatele Sniper

Uživatel úrovně 8

Ech, začínám mít nerad systém anket... už u několika jsem se zbytečně podepsal a to horší, u mnoha jsem se nepodepsal, byť jsem chtěl, neboť jsem si neuvědomil, že ne vždy se to musí udělat automaticky...

Nu což, nic není dokonalé, tak jsem si pěkně zareptal a život půjde dál.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Zdenál: dobrá poznámka :-)

Uživatel úrovně 0

LOL

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Protože ti dobří co přicházej, ty ještě tak neznáš.

Uživatel úrovně 0

Lidé přichází a zase odchází. Proč se mi zdá, že ti dobří z mého života jenom odchází?

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Tak, je to tady. Odcházím, nashledanou.
Já se vrátím, otázkou už zůstává jen kdy.
Všichni kteří odcházeli na kratší či delší dobu a promluvili o tom ve fóru většinou tento server hanili, kritizovali a shazovali...
ale to není můj případ.
Tento server se vyvíjí výborně, jsou tu bezvadní lidé, v poslední době jsem rozpoznal příjemný nárůst množství uživatelek, jsou tu bezva lidé, poznal jsemt u spoustu fajn bláznů, psychoušů, pohodářů, klaďasů, správňáků, snad i kamarádů, přátel, známých, lidí které bych nerad nepoznal...
Mějte se tu všichni dobře a mějte se tu rádi ;)

Uživatel úrovně 0

Kaffeine? Ono ja jsme llamer :-) .
No ono jetaky problem,ze vsechno to je real video a tak :-(

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Zavulon: Použij lepší přehravač. Co se týče anime, téměř každé anime fórum má sekci "jak rozchodit možné i nemožné anime v přehravači".

(jinak Kaffeine řeší vše, s Windows neporadím)

Uživatel úrovně 0

Ahoj. Ech viem ze toto nie je ziadne warez fórum ani nič podobne (a ano skusal som www.jakdattitulkydorealplayeru.com) a tak sa chcem spyta ci sa daju niejako umiestnit do realplayeru titulky,pretoze len na tom dokazem pozerat anime. Diky za odpoved...