Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Korhul:
dyť my jsme je vlastně všecky odsunuli, co?

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

V tom e-mailu by _měla_ být přezdívka toho redaktora. Napiš JEMU.

Uživatel úrovně 0

Prosimvás redaktor co mi zámítl můj předmět mi napsal že chybí parametry ale já je vyplňoval v tý tabulce co je před vložním. Prosím odpovězte mi na co je teda ta tabulka.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Marsia:
Je to internetová hra, kdy se snažíš své kamarády (v tom lepším případě) nebo neznáme lidi "nalákat", aby klikni na Tebou poslaný odkaz.
Pokud tak učiní, zobrazí se jim nápis: "Upír (vlkodlak/zombie) tě vylákal ven a kousnul (nakazil, snědl mozek)." a ty dostaneš nějaké body.
Vzásadě neškodné, ale otravné.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Alcator: Ehm, co jsou "kousací / vysávací" odkazy? .)))

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Syrus: No jo, ale jak budeme hrát, když budou tři týmy? Stejně budem muset ty Maďary přerozdělovat :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Prosím, nedávejte sem reklamu na Monster game. Seč budu moci, budu likvidovat veškeré "reklamy" na tuto hru, řešené coby "kousací / vysávací" odkazy - je to neetické. Nic nikomu z vás nebrání napsat na tuto "hru" recenzi a dát ji ke stolu PC hry.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Slovi: Chtělo by to udělat jako online RPG a jak říkáte pořádně dodělat, potom by byla hratelnost ještě podstatně vyšší!

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Korhul:
Slováky hodíme k Maďarům :-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Hej lidi, nezajel by tam někdo z Moravy? Co? Výlet do Prahy? Hehe :-)))

Čechy vs. Morava (Slováky někam přerozdělíme ;-))

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

2. Servšerový florbalový zápas

(v případě vhodného počtu opět utkání redaktoři vs. uživatelé)

Konat se bude na stejném místě jako první, tj. areál ČVUT Juliska za tím věžovitým hotelem. Adresa: Pod Juliskou 4, Praha 6 Spojení: Tram č. 8, konečná stanice Podbaba. Nebo ze stanice Dejvická autobusy (č.107, 116, 147, 160) jedoucí směrem na Suchdol a Roztoky.

Akce konat se bude v pondělí 10. 7. od osmé do deváté hodiny večerní. Zájemci prosím nahlašte se u stolu Sraz Pražáků (ID 256), ať víme, kolik nás bude (abysme kdyžtak poupravili čas a počet tělocvičen atd.).

Cena za celou tělocvičnu je 500 Kč/h, čili při dostatečném počtu pár korun. Účast jistá pro mne, Deloriana a PJ_sk, zájem zatím vyjádřil Mavev, Saladin a Sargold.

Opusťte na chvíli net a pojďte ven ,)

Uživatel úrovně 0

Arathorn III: Jelikož Oblivion můj počítač opravdu nestíhá, musím se spokojit i s tímhle. A že to je náhrada ucházející. Jestli ti autoři to někdy dodělají do rozměrů pořádné hry a zachovají dosavadní hratelnost, tak budu uvažovat i o koupi...

Uživatel úrovně 0

Z prodlouženého (muhehe) výletu posílají pozdrav Heulwen a Soledad.
A teď jdeme poznat slečnu Stínohru a zalézt si po skalách a... Džusová party rulezz!

H+S

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Zaara: Lužnice je v poho. Vřele ji všem doporučuji! Až na vysoký stav vody, je to o papulu.
.D

Uživatel úrovně 0

Mno hlavně všicí barevní hlasujte :-)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Tak sem se dnes prokousal prvními pár rubrikami OHyZDy... Potěšilo mě, kolik skvělých článků se sešlo - hlavně proto, že jsem celý půlrok nesledoval většinu rubrik.

V ČaE nebudu hlasovat, ale kdybych hlasoval, umístil bych na první místo určitě povídku Sklo nevinnosti, je úžasná.
(nebrat jako ovlivňování hlasování, jenom skromný názor :)

Uživatel úrovně 0

Slovi : No je to docela GOOD kalba.Teen souboj taky, ale lepší má podle mě Oblivion.Ale i tak je to nářez

Uživatel úrovně 0

Všichny co májí rádi počítačové RPG si dovoluji upozornit na super středověkou akci, která je volně stažitelná v plné verzi na stránce: www.taleworlds.com - nejpromakanější soubojový systém jak na zemi tak na koni co sem kdy viděl. Takže mazejte stahovat a hurá do hraní... :-)

Slovi
(Doufám že už mě někdo nepředběhl! )

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Korhul: zvýšenou míru arogance....jako u všech jeho článků:)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Radek Hulán má k Almadovu tématu taky co říci, jeden z užitečných článků na jeho blogu :-P (Varování! Článek obsahuje zvýšenou míru arogance :-))

http://radekhulan.cz/?item=sifrovani-pro-lamy-instalace-g nupg-gpg-na-windows