Zdravím všechny pŕiznivce tohodle serveru,
mně a mím přátelúm se podařilo dát do provozu stránku zabívající se ochraně plazú s několika články typu: Co dělat když potkám zmii a pod., pokud máte čas a zájem, bylo by vhodné se na tuhle stránku mrknout, www.plazyunas.com.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zaara:
Ale aspoň si to můžeš nastavit zpět na ty staré...
Poslouchejte deshiho. Já čtu aktuality a je mi... dobře :-)
deshi: To jsem rád. ;-)
Korhul: Stáhnul jsem si je a řeknu vám, je to humus... staří dobří ze starých verzí :-)
DraDouCon
Tak ono vás to pálí? Tak bacha, ať vám neshoří prstíčky... *gobliní škleb* ale nebojte, pracuje se na tom, včas se vše dozvíte, sledujte aktuality a bude dobře...
Smajlíky na ICQ, jo? :-)
Go Jabber, go! :-)
Jabber.cz
pre nerozhodnutých slovákov ohladne volieb:
http://www.politickysupermarket.sk/index.php?show=16&res et=yes
K ICQ: neinstalujte si ho raděj vůbec:-)
zkuste alternativní gaim nebo jiné... žerou míň:-)
Uporoznění: Jak řekl Findred, je to http://gamecon.altar.cz, takže si dejte pozor, není zde www
Zavulon: Redaktory prosím na konci s tvrdým y. :D
gal: Snaž se dozvědět, proč to říká. Jaký má k tomu důvod, když jej pravděpodobně vůbec nezná. A když z něj vyleze něco moudrého, můžeš dle vlastního uvážení napsat Alkýmu... třeba si z toho něco vezme. *říká pochybovačným hlasem, z něhož jde jasně poznat, že něco moudrého neočekává*
Proč ale zahlcuji fórum...
Altar vytvořil zcela novou stránku pro GameCon - http://gamecon.altar.cz/
Současně je tam možnost nalézt seznam přednášek i časový harmonogram, takže kdo jedete, určitě se nezapomeňte kouknout...
Tedy dotaz, který určitě pálí více uživatelů... Jak to vypadá s DradouConem?
S pozdravem
Fin z Celenu
188ca6c19707f3cb8dc956c2aee0418b
řekni mu, že Dradol je pitomé kuře obtěžující obtěžované redaktori a pošli ho do kanálu...
deshi: Chebané chodí na ostro? A čím to střílí?
Syrus
Chebsko - Egerland - Was hast du gesagt? Kose, kose, schwarze Vogel, co ty tady arbait? Neštastný šafářův Haus. Noch etwas? A propo, chebské ostrostřelce znáš? ;)
gal: Proč to říkáš veřejně? Fórum je přístupné komukoliv ne? Když už takhle bonzuješ, proč mu to nenapíšeš do pošty?
gal: co máš udělat? Pro začátek by stačilo, kdyby si přestal žalovat...
gal: ignoruj ho...
Co mám udělat Dradolovi když mě slovně napadl poté co sem ho viděl jak říká že Alkátor je P***.
Stoupa: Spíš takovej "ekosystém".
:-)