Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Oznámení libovolné důležitosti

Pozvání pro kohokoliv, kdo bude na GC už od zítřka a nebude mít k večeru co dělat. Pokud budete mít někdo zájem o nezávaznou konverzaci a pokročilé stádium uvolněnosti navozené opakovanou konzumací fermentovaných nápojů, potom buďte ve správný čas na správném místě. To znamená cca v 17:00 na Dolním náměstí u orloje (předpokládám, že tam snad všichni trefíte). Na programu je malý hospodský maraton ve volném stylu (tzn návštěva několika vytipovaných hospod, libovolná debata s kýmkoliv a libovolné nápoe v libovolném množství.....samozřejmě za svoje).

Předem upozorňuji, že v žádném z podniků o našem příchodu nemají ani tušení, nikde není nic rezervováno, takže se klidně může stát, že bude narváno. Ale o to to bude zajímavější.

na vaši společnost se těší

Gurni a seb.valmont

Uživatel úrovně 0

ID 6480... jsi tu už dlouho, Arfandixi, takže víš, že to takhle prostě lidi dělají a ani já ani ty s tím nic nezmůžeme, i kdybychom chtěli.

zaara je vlezdoprdelka

Zaaro, ty si takova vlezdoprdelka...

Uživatel úrovně 0

Bylo by fajn udělat tenhle strojek v putyce, ať můžu spočítat všechny "A" tam... Mohli bychom Almadovi udělat radost, domluvit se a všicí najednou by začli "a" hledat... co říkáte? To by bylo moc fajn složit celej server a odlehčit Almadovu pěněženku...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

To nic děti, vždyť to platí Almad... Z cizího krev neteče. Ještě zkuste "B", a taky "C" a třeba případně "-"

// Almade - tohle musí být na Rp v premiové (placené) verzi...

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Já dal vyhledávat <u>A</u>, a do dnes se mi to nenačetlo:-D

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Heh...zadal jsem fragment "." a zavařil se mi počítač... nějak to nestihl...:-) hihihi...:-)

Uživatel úrovně 0

Haha, Kviči má v sobě skrytého elfa...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Těm, kdo jedou na con, doporučuji každopádně dát si do popisku "Gamecon 2006" a případně "Dradoucon".

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Přes odkaz "Hlášení chyb" se můžete dostat ke stolu Bug&Wish , kde je nová anketní otázka, týkající se Fóra.

Uživatel úrovně 0

Prosím, používáte-li kouzlo modrý blesk - můžete mi odpovědět na otázku v MS - Pravidla DrD? Vlákno má název " JAk vlastně funguje modrý blesk? " a potřebuju to kvůli tvorbě nového kouzla (kousni! - nachází se v Dílně).

Děkuji všem ochotným.

Uživatel úrovně 0

Dovolím si upozornit že jsem do Dílny přidal 2.v Zrcadla(špatných)zítřků,
Děkuji za přečtení a rady.
S pozdravem,
Lord Kenwick z Norinngtonu

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Jsou prázniny, takže se dost z nás rozjíždí po celé republice. Pokud se někdo z vás rozjede k nám na Jih, tak at napíše ke stolu Jihočeské srazy (jde se k němu dostat přes mé statistiky), a třeba přijde i kouzelník. :-)

Ale tři autorizační kody Suk ponese, vid Alký? :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Poznámka: Prosíme uživatele, kteří nejsou doposud dostatečně známí v naší komunitě a přesto vyhráli v OHZD, aby si s sebou nezapomněli vzít autorizační kód (vytištěný nebo opsaný na papír), aby mohli prokázat oprávnění převzít diplom.

Diplom za vás samozřejmě může převzít i někdo jiný (rodič, kamarád, ...), pokud předloží aut. kód.

A než se zeptáte - ne, Suk s sebou ty čtyři kódy nosit nemusí :-)

Uživatel úrovně 4

Sháním jednoho dobrovolníka z Brna ktyrý by byl ochoten dovést jednu zlatou dračí hlavu z Olomouce.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

V rámci letošního Gameconu 2006 (konaného tradičně v Olomouci

Podtržená slova dohromady poskytují informaci, kterou hledáš.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

deshi: je to ale pěkné. budto sem slepý, nebo tam není napsané místo konání.

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

DraDouCon
DraDouCon se koná v sobotu 15.07.2006 od 19:00 hodin. Podrobnější informace v aktualitě.

Uživatel úrovně 0

V Dilne je moje prvni povidka Lovec, tak se na ni pls nekdo mrknete.

Uživatel úrovně 0

duch západu: Tak to už jsi velký kluk. My jsme na tebe zapoměli.