Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Cohen: Už z toho taky blbneš ;) jehelníček je zastaralý. Nemyslels to takhle?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jo, páč jahelníček je už dost zastaralý ;-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: Nojo, máš recht, v pravidlech je fakt jenom "jehelníček", já myslel, že je správně "jahelníček". Naučil sem se to tak říkat už když sme ho na základce měli vyrobit ke dni matek:)) Učitelka tomu taky tak říkala. Jo, jazyk se deformuje, to je normální.

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Jasně že na tom není nic špatnýho, jen všichni které znám tomu říkají jehelníček...jako jehla, víš...ale špatnýho? Nic, to ne.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

No já osobně neznam nikoho, kdoby tak nemluvil:) Neni to jakzykovej hnuj, je to prostě normální nespisovná řeč, nevim co ste z toho všichni tak vedle:)
Barbar Cohen: Co je špatnýho na jahelníčku? Dyť tak se menuje ten zapichovací hajzlík na jehly ne?

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Ani jedno ;-) A co teprve negramotný prudil :-)

Uživatel úrovně 0

Hmm, já prudim lidi od přírody, LG ví, že jsem takovej, takže si to můžu dovolit ;-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Stojí za zamyšlení, zda ti lidi spíše odpustí, když mluvíš jako negramot, nebo to, když mluvíš jako prudil :-)

Uživatel úrovně 0

Nevim, no, ale člověk vypadá jak negramot, když takhle mluví ;-)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

kamejček......*svíjí se smíchy* to se mi líbí

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Fajn... mluvím holt jak dobytek no :) Ale třeba je to jen nějaká moje mutace z dětství... kolikrát se mi už lidi smáli, když jsme řekl výrazy jako mačkátko (ovladač) a nebo kamejček (kamínek). :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Lischaiovo povídka je hnůj. :-)

Uživatel úrovně 0

Taky jsem se s tím nedávno setkal poprvé, u překládání Garfa...někdo tam přeložil "Jonovo skříň..." Děsný, ale uznávám že někřeří lidi tak mluví. Je to trochu podobný jako "jahelníček", to bych vživotě neřekl, ale někdo to tak říká, no.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Zaara:
Občas tak někdo i tady na serveru komunikuje. Je jich několik, ale zrovna si vzpomínám jenom na LGho.
Je to (Lischaiovo povídka, Zaarovo názor) jazykový hnůj a myslím, že to ví. *úsměv*

Uživatel úrovně 0

Já teda slyšim (čtu) poprvé, že by někdo -ovo místo -ova používal... zní to strašně.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Šarlej: Hm, no já je neznam:)

Uživatel úrovně 0

Stůl "Soutěž o nejlepší ikonku" (ID 1804) si vás dovoluje pozvat na hlasování do třetího kola, prvního ročníku. Čim víc uživatelů bude hlasovat, tím budou výsledky objektivnější. Díky lidičky.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alcator: Pokud chceš mluvit spisovně, spávně je "-ova", ale jak sis všimnul, já mluvim hovorově. Navíc sem ze západních Čech a tady neuslyšíš příponu "-ova" ani na úřadech.

Ikonka uživatele Tony-Z

Uživatel úrovně 0

Almad:
No, tak to je mazec, ale pravdou je, že člověk, který na videu představoval násilníka to s nožem evidentně dost uměl...

Uživatel úrovně 0

Almad: To vážně nebyl hezký pohled. Člověka ani nenapadne, co může obyčejnej nůž udělat, dokud to nevidí. Je to smutný:-(.