Prosím vás, jak se dají darovat runy? Díky za odpověď.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Noehovi vysvětleno poštou.
Noeh: Já taky ;-)
Tím ti chce levelsystém říct, že by to zase chtělo něco napsat... ;-)
Ja mam zltu hviezdicku? jejda.
Chcem pogratulovat Suk-ovi za jedinecny vykon a zisku 4roch OHYZDov v jednej "sezone" necakal som ze niekto v takejto konkurencii ziska tolko odceneni. Svedci to bud o jedinecnej fantazii a kvalite alebo upadku superov. Kedze viem ze superov tu bolo vzd dost tak to bude asi tou kreativitou.
GRATULUJEM
Noeh
Lorri:
plné flašky nevedu...
Lorri: já bych jí rozbYl
smrťák: Já bych tě za tu kurzívovanou tapetu smáznul;)
Lorri: Já jedině špuntuju flašku
Korhul: Jáhly snad nejsou z prosa, nie?..Já jsem přesvědčená o tom, že jde o jinou věc..:-)
Já zazátkuju flašku.
Tak mě napadá... co děláte raději? Zazátkujete lahev nebo zašpuntujete flašku? :o)
Jahelníček je zase možná tak kastról na jáhly (pokrm z prosa).
SAmurai: r Hund je pes německy ne ??
A proč by to mělo být ubohý ??
Od čeho fórum je, aby se tu mohl někdo případně na něco poptat nebo něco veřejně rozhlásit, tak proč by tohle mělo jít do putyky?
Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale začíná se mi stýskat po tom, jak zde Alcator všechny posílal do ... putyky, a jak zde naprosto nesmyslné diskuze promazával. Tohle (nemám žádné výstižné pojmenováni pro tyto naprosto bezmyšlenkovité keci) už je dost ubohý...
neměl by to být spíš Hund? neboještě líp - Hud
Přitom pes je, svým způsobem, vlastně hund.
Mě smysl dává, že..i když počkej. Možná že jahelníček je ten starší název, ale neni asi spisovný, jen hovorový. Já jsem to pochopil nějak z druhé fronty.
Nezměníme téma? ;) nebo skočim do vovsa
Jo, už asi blbnu...někdo mi říkal že zastaralý je jahelníček, což by mi dávalo větší smysl. Tak ale nevím...
ehm.. Myslím, že si nedovedu představit silnější OT :-))