hehe to bol uder pod pas :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
gal: jestli to je to, co je v MS, tak to nedávej nikam jinam, než do MS...zatím...
gal: Mám taky jeden problém. Rozpracoval jsem štíty....spíš jsem udělal nové typy.
Marsi: ale on nepsal o odchodu z redakce... Předpokládám, že reagoval na Arfandixe a Lišaje, kteří v redakci taky nejsou a přesto vyhrožují odchodem.
Do předmětů...
Zdar prosím vás mám takovej jeden problém. Trochu sem rozpracoval štíty a teď nevím kam je mám dat do předmětů nebo do rozvoje drd.
Barbar Cohen: Taky bych už dávno odešel - Abys mohl odejít z redakce, musel bys do ní nejprve vstoupit...
Taky bych už dávno odešel, ale jsem ještě bezvýznamější než vy všichni dohromady, takže nemůžu pořádně nahlas prásknout dveřmi...navíc se mi líbí místní design, ten základní, oranždová a šedá na černé, to má styl. A ta vtipná věta "máte doma draka?" mě také pokaždé rozesměje.
Snow must go on...
Odešel bych taky, ale jednak nemám funkci, na kterou bych mohl rezignovat a druhak jsem hrozně líný psát nějaké rozlučkové dopisy... Takže vám tu budu strašit ještě nějaký ten pátek. *úsměv*
Takže žádné konce starých časů. Jedeme dál, Alký i Maris jsou tu pořád, jen mají jiné funkce a hvězdičky.
Žádné depresivní řeči, show must go on. *smích*
chvila ala Arfandix = 22:05:38 - 21:45:25 = 00:20:13
to da rozum nie? :-)
snad tam nemam chybu :-)
Arfandix: Definuj chvíli. Jinak to nemá smysl a nemůžeme se psychicky připravit na to, až ten správný okamžik přijde a jeden z nejdokonalejších uživatelů nás opustí :-)
Arfandix: imho mega hyper lol :D
A nebo ne. Ještě chvíli zůstanu.
Ano, čas se nachýlil a už je to tady. Tímto bych chtěl oficiálně oznámit svůj odchod ze serveru.
Néééééééé!!! :-)
//Zaara: Nedramatizuj to... K dispozici je dost velká sorta lidí, která je schopna odchozí lidi alespoň plnohodnotně nahradit. Tím nechci snižovat přínos nikoho, kdo tu kdy proplul a něčím přispěl, ale je třeba si uvědomit následující:
Ti lidi odchází právě z toho důvodu, že tu zanechali něco ze sebe a možná chtějí, aby z nich kousek zbyl i pro ně samé.
"Tak kdo ještě? Kdo další opustí redakci, jaký další človíček, jenž tu zanechal kousek sebe? Kdo?" ozve se křik do nebes.
"Snad nikdo." šeptá tichý hlas.
Jidášu, Jidášu, cos to učinil?
žes Krista Pána Židom vyzradil...
A nebo to vytáhl až na dno.
Nebo na vrcholu vášně...