Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A stůl to být nemůže, je ze dřeva....
gal:
Chyba je někde mezi židlí a klávesnicí.
Salmar vám chce nznačit, že "Systém" je s tvrdým "y", jeho tu, Malé Dráče, moc nepoučuj, on tuší, co to je čeština... ;-)
Patrick: Přečti si tam nahoře význam fora a pak si zhodnoť (sám pro sebe - nic mi sem jako odpoved psát nemusíš), jestli se tak chováš (například zpráva "jj").
Kam ? Co jsem udělal ?
Patrick: Že já tam na tebe skočím?!
Mam takové nepatrné tušení, že to Salmar ví a že právě na to v příspěvku nepřímo upozorňoval.. :-))
Pravda pravda :-)
Oprava,
systém je tvrdé "y"
gal: Chyba sistému to není na sto procent.
Já nevím jestli to je chyba sistemu a nebo moje ,ale když sem v MS přihlášenej a mám všecko splněný tak mi to někdy nechce dovolit editovat moje příspěvky.
No díky ,ale tak zoufale zas na tom nejsem. :-)
gal: Můžeš zavolat na linku pomoci.
Hele, gale, oni ti slíbili pomoc, tak tu na ně moc nevyjížděj. Prostě ti řekli, že to na odeslání ještě neni, nevim, nečetl jsem to a také číst nebudu, protože se neumíš chovat... Tomuhle se říká negativní reklama.
Hele tak si laskavě země přestaňte dělat srandu já se taky nesměju když někdo něco neví nebo zvoře. A navíc sou i horší články a to o dost .
Jojo, pak že reklama nefunguje ;-)
Já se na to do MS taky podíval. Hele, gale. Mám návrh jak se dohodnout. To tvé se nemůže rovnat s mým..... :D
Já to taky myslel dobře, ikdyž to tak možná nevipadalo...
Jistě to chlapec myslel dobře