Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Alfik: To asi znamená, že teď jsi na vrcholu svých sil, že?

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ten největší, věř mi.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

No, já si myslím že je to velmi kvalitní a přínosný přspěvek, a Lischai by se z něco takového rozhodně neměl stydět. Řekl bych, že je to velmi pěkné a stručné vyjádření toho, co čtení myšlenek vlastně obnáší...i když nějaká menší chybka by se tam našla. Dávám za 4*

Uživatel úrovně 0

Lotr Alfik: Hmm, hmm, hmm. Tak teď jsi mi to teda fakticky natřel, to teda jo... seš velkej borec. Sám víš, jak jsem to myslel, tvůj problém, že pořád musíš mít narážky na lidi, kteří s tebou nesouhlasí.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

imho lol

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Alcator: Hele, já se fakt snažím, ale ty pravidlové příspěvky mi prostě nejdou...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

jo, něco takového jsem čekal :-)

Uživatel úrovně 0

Ano! Protože to nedal do MS, tak je to kacíř a hajzl! Společně ho všici upálíme....

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Já bych ho smazal. Tohle tu trpět nebudeme...

Uživatel úrovně 0

Alcator: :-DD

Nechci nic říkat, ale tohle vlastně ani nikdo nemůže myslet vážně :-)

Tristan de la Tour: Jediný problém vidím v tom, na koho, že si ukážeme prstem...

Uživatel úrovně 0

Alcator nenapsal, kdo to poslal, proto neudělal podle mě nic špatného. Jistě, každý nějak začínal, ale kdyby dal na radu ostatích a hodil to do MS, tak se to nestane...

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Korhul:
Ale nie sú. Tristan nie náhodou spomenul tie ovce.
Nejedol si nikdy ovčí syr? :-)

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

Alcator:

Hmmm! Kdy to schválíš a hodíš do rubriky, abych tomu mohl dát zasloužených 5*? U takto kvalitního díla bys mohl obejít i hlavního redaktora rubriky... Já myslím, že dílo si to zaslouží.

PS: Každý někdy začínal. Vzpomeň si, co jsi uvedl jako svůj první diskuzní příspěvek tady na serveru (Putyka, Stůl Obdivujeme, chválíme, kritizujeme). Zkouším se zamyslet, co bys řekl tomu, kdyby to tenkrát Kedý hodil do Fóra pro zasmání ;o)
Bylo by to také zábavné?

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

A syrečky jsou zapomenuty...

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

Všichni si ukážeme prstem a budeme se smát jak stádo ovcí...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Občas je redaktorský život opravdu zábavný...

čteni myšlenek

je to vlasne pozerani toho co jsi dana osoba mysli

hraničar jsi prečte myšlenky osoby ktere chce zistit co jsi mysli.ALE!!! nemuze čist myšlenky te osobe ktera ma uzavretu mysel

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

To je toho, syrečkárnu jsme měli před válkou v dědině i my... Obec nebyla valně oblíbena, neboť puch se táhl až k přespolním ;-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Lord Alfík: Lidi z ICQ (AOL) si k tobě můžou dovolit téměř cokoli, co s nimi stvrdíš ve smlouvě o užívání jejich služby ;-)))

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

hrdě prohlašuji: "Ano jsem Syreček a kdo je víc"

Uživatel úrovně 0

V Olomouci sou především Syrečky...