Zajímavé téma, hulení internetu :-)
Snorch: myslíš ze alký tady nic neudělal, vždyť tu byl denodeně a programoval, opravoval, zkrátka administátoval :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Rád bych vás poprosil o vaší kritiku na dílo:
Bestiář-Měnič tváří-verze 1.
Děkuji
Bruce Wayn
Prosím, odpusťe mi tady reklamu, ale ocenil bych kdyby jste se podívali do stolu Stůl Reklama na stoly nejen v putyce.. Id: 1349.. Soutěž ve stole Hobití nora..
Jo, neměli byste ten internet tak hulit...
Souhlasím se Snorchem. Dilvishi, už bys to neměl hulit.
Dilvish: Temné myšlenky zakalili tvou mysl a nerozpoznáš ironii ve Snorčovo slovech.
(Já dělám asi nejlíp když mlčím, ale stejně mě svrbí prsty.)
Snorč: Nepřijde Ti trochu zcestné ptát se zrovna Alcatora, co pro server udělal? Nezdá se mi, že by toho bylo nejmíň.
Edax: Kápnul jsi přesně na to brachu!
Alcator: Mám pocit, že zkoušejí právě pomáhat těm, kteří to potřebují, tím, že se snaží pomáhat nováčkům tím, že se stanou jejich patronem.. To je ta jejich pomoc, kvůli které to tady uveřejnili.. Myslím, že je to zjevné.
Já se asi nepodívám ;)
prosím podívejte se mi někdo (nebo všichni :D) na článke v moudré dově - dílně - nová povolání - nekromant - obor kouzelník
Nechť vám žehnajíbohové i nebohové
Od 6.10. sem Oseku v DDM otevřel klub věnovaný RPG hrám a deskovým hrám!! jetu Dračí doupě ,Dungeon and Dragon,Proroctví, Bang, Sin City, amnoho dalších
návštěva je za 20kč nebozápisné na rok činí 500kč
Koná seKaždý pátek Od 16-19hod.
Jste všichni Srdečně vítáni.
Dragsus Daragonský zájemci pištesemnebolépedomé pošty!!
Do pekla jako všichni zlí lidé.
Alcator: Diskutuju, pomáhám a tvořím. Zbytek je práce redaktorů, ne naše. A co si zase dokázal ty? :)
/Já tam "měl" také lidi. Dokonce známe za které jsem se přimluvil.
a kam najednou zmizeli všichni, co mají být posouzeni nyní????? :-o
Co jste udělali pro to, aby tu bylo lépe?
gurni: co chceš? dyt bude posouzen niní :-)
Taky jsem si všiml....mě už tam nováček stojí skoro 100 hod.
Ehm.. Jen trochu mimo téma, všimněte si, že se teď docela v Dračí líhni zasekl život.. Já sám jsem se stal patronem nováčka který je už v části Posoudíme nyní skoro 170 hodin, když k tomu přičtu těch 72 hodin jako vyčkávající dobu, tak užř je tam aspoň deset dní.. - Myslím si, že je to trošku škoda, dělá to servru špatné jméno, je škoda, že není více času na schválení..
Zdenál: No jestli chces, můžu ti veškeré informace psát do pošty! ,)
Krev: Zákaz jsem nedostal. Ale ani povolení... :(
Drááčku!! *smutné oči*
Díky Snorch za radu a Dradole prosímtě tohle sem píšeš pokaždý když je něco na mě.Jo a podívej se nikdo to sem nepíše že něco navštěvuje. Taky bych mohl a říct že navštěvuju deník a takoví věci.