Co třeba uvést správný tvar místo červeného podtrhávání věty, ve které se někde nachází chyba?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Almade, já tě zabiju... Zkus to napodruhý, držim ti palce, ať to vyjde. ;-)
"Když si oči přivykli na šero"
PS: Opravoval jsi to v půl páty odpoledne, na co se vymluvíš teď? :-)
Almad: To je asi z dob, kdy byl Alcator adminem...
Lai: Tuhle pomluvu rozšířil kdo?
A zrvona ten by nám měl jít přílkadem...:-)
To mám za to že píšu v noci, díky ,)
Saladin: Mučí tě taky, nebo se to týká jen zelených?
Au au au aúúúúú
Ad aktualita: Nedá mi to, abych si nerejpnul... Sice jsem odsud odešel, vím, ale tohle prostě nejde neříct:
"Když si oči přvikly na šero" Ehm?!?
Almad: Chcež říct, že pročistíte galerii? No pánii...
Omisir: Redaktoři na to kašlali, pročež jsou momentálně exekuování a mučeni natolik krutými způsoby, že se o tom radši ani nemluví. A dosazuje se za ně náhrada, která by se měla v nejbližších dnech pustit do práce.
Omisir: Zajdi ke stolu Tribun - vývěska (má ID 5 - stačí napsat do toho chlívečku Stůl: ).
Chtel bych se zeptat jestli nevite proc je galerie nehybna? Jestli tento dotaz jiz padl tak se omlouvam. Posledni dobou totiz travim na netu minimum casu.Diky
Nechápu tyhle défétistický nálady...
Dnešní druhá snídaně (čas - teď):Topinky s vepřovým sosem a vepřovou pečení, hodně masa - ještě teplé, křupavé.
Červené zelí s jablkem
Zelený čaj Gao Xiang Bai Cha.
Je tu někdo, kdo se alespoň trochu vyzná v latině? Pokud ano, ať se mi prosím ozve do pošty. Děkuji mnohokrát. Jedná se o 2 slova.
ešte že branie do úst v slovenčine nie je dvojzmysel :)
Alký: Nechci ti kazit iluze, ale na tomhle serveru asi už nikdy nebudeš neznámej. I když odejdeš, tak si tě bude spoousta lidí pamatovat a brát do huby nejspíš taky..
Dradol: nikam, takový blbiny musej chodit na tebe:-)
značně nasrněný
Alcator
:D tak to se ti podvedlo achjo kam na ty blbiny chodíte
Ježiši dejte mi už všichni pokoj, neberte si mě do huby a chovejte se k sobě jako lidi!
značně nasrněný
Alcator