Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Indil: Tím hůř. Takhle nebude moct chodit ani Athos ani Arfandix...

Ikonka uživatele Indil

Uživatel úrovně 5

Arfandix: máš je držet jemu, ne sobě...

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Jak krutý jest Athosův příkaz, neboť s palci drženými se choditi nedá.

Uživatel úrovně 0

Poslal jsem jako nováček své první dílo. Držte mi palce. :-)))

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Nové téma
Stůl: Andělé, nebe, peklo a vše okolo1893

Peklo
- Jak vypadá?
- Jaké má principy? Jaká by se pro něj dala vytvořit pravidla?…
- Co nestvůry do pekla, napadnou vás nějaké ty pekelné nestvůry?
- Oheň, či láva?
- Peklo jako astrální sféra, nebo jiná dimenze? Napadne vás lepší možnost?
- Jaké máte zkušenosti s peklem v DRD, dá se vůbec aplikovat do dobrodružství? A jak?
- Témat k diskusi najdete nespočet tak si pojďte pohovořit…
A dávejte si pozor, jestli vás nějaký čertík nebodá vidlemi do zad :D…

Uživatel úrovně 0

kokršpaněl : no tak to spamerů bych vypustil

Uživatel úrovně 0

Hmm. Tedy - pro některé.

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Alcator: K horšímu.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

KR: Hrabeš se ve čtyři roky staré situaci. Od té doby se věci poněkud změnily. Hm. Tedy - pro některé.

KR

Kouzlo děliví blesk:

UnknowN [pošta] KLADNÁ REPUTACE NEW 12:08:23 01.11.2002 A nejde to a nejde to a nejde to! Pokaždý to z čekárny zmizí! Už dvakrát se na to vybodli! -------------------------- ------------------------------ ------------------------ Elleas [pošta] NEW 19:27:02 30.10.2002 Dobrý... -------------------------- ------------------------------ ------------------------ Sleepy [pošta] KLADNÁ REPUTACE NEW 21:10:05 26.10.2002 Starý dobrý Chain Lighting...Jenom se mi to zdá trošku levné -------------------------- ------------------------------ ------------------------ UnknowN [pošta] KLADNÁ REPUTACE NEW 19:58:58 23.10.2002 Pozn: Na schválení čeká doplňkové kouzlo pro VŠECHNY blesky, a ovlivňuje dělivost těchto blesků. JÓ tak kdybych za tohle dostal repku tak jí mám +200

Uživatel úrovně 0

Podle mě je to po dlouhý době diskuze, která je aspoň o ničem, předtim to nebylo ani o ničem..

Uživatel úrovně 0

Folcwine: A k čemu pane chytrý? myslím, že existují diskuze, které by potěili ještě méně a které tu vídáme ještě více.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

"You're gonna backstab him with ballista?"

The Gamers...ten film vypada kul :-D

Ikonka uživatele Folcwine

Uživatel úrovně 5

Snorch; Tinwen:
Jsem myslel, že fórum služí k něčemu jinému ...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Tinwen, Snorč: Pasuju Vás na nové lordy diskutéry, ti staří už mají všechnu "slávu" za sebou :)

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

dobrej nápad. nic je totiž velmi vyčerpávající:)

Uživatel úrovně 0

Tinwen: Ano, dnes už si s tím dáme pohov. Naše mozky potřebují úlevu a pak by se měla odborněji a srozumitelněji sepsat teorie nicoty, či "NIC". Já jsem zkopíroval celou diskuzi o ničem :) a později to možná zas vytáhnu a proberem a profláknem to mnohem důkladněji a lépe. Přičemž bychom to mohli i nějak zkusit sepsat.

Božínku, já jdu radši už ven. Končím diskuzi o "nicu". Kdo by měl zájem se v tom ještě nějka babrat, budu rád, když se mi ozve do pošty. Osobně nad teorií "nicu" přemýšlim už pár týdnů. Vždy po večerech a nedá mi to pomalu spát.

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

eee...nic, ničím, ničeho...já už z toho blbnu! Někdo by měl sepsat teorii nicoty, bo se z toho zcvoknem

Uživatel úrovně 0

možná bylo něco před nic a stále je, ale na to nemůžeme přijít, proto budem počítat s nejzažší částí a tím je "NIC". Je možné, že nic se z něčeho skládalo. Možná z nějakých základních částic co známe, nebo prostě z částic nicoty. Takže bez částic, jen nicota. A to je naše hranice, protože dál se dostat nemůžeme. Už ono "NIC" je samo o sobě dosti nepochopitelné, zatím moc nespecifikovatelné, ale máme tušení, že to něco je. Takže dokud náš mozek tak něco chápe, že něco je, tak to je, i když je to to naše "NIC". Jakmile se nám to už vymyká, už k tomu nelze nijak dojít, je to nic. takže naše "NIC" není přeci jen to úplné a dokonalé nic. Je to to nejzažší něco k čemu se můžeme dostat. Nazvali jsme ho tedy nic, což je v podstatě to co se za nachází za naším nejzažším něčem (tedy NIC).

I když bych chtěl vědět to nic před našim "NIC", to nic z čeho vznikla nicota, kterou už dokážem specifikovat jako "NIC". Ale jak nad tim tak přemýšlím, už to vědět nechci.

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

ale stejně je to divný. Vždyť nic zase nemohlo jen tak samo od sebe vznikout. Alr na to už asi nikdy nikdo nepřijde, co bylo před Velkým třeskem a před nic a jak je to včecko možné...chmm, smutný to fakt