X: Rádo se stalo.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Rotrigo - pravidelně zde nefungují ani nepřehlasovaná i a y. Ví někdo proč? :-)
T.
Zdenále - myslíš Altary? Beztak nám určitě zatajili pravidla pro postavy na 37. a vyšších úrovních (tzv. hyperexperty) a hrají s nimi sami potají!
:-)
S pozdravem
T.
Autoři DrD sou pěkný mrchy! To že je těch sfér 72 museli vědět a krmili nás tim že jich je "možná" víc...
No i když jestli astrologii rozumí jako zbraním&zbrojim, tak nejspíš to početní omezení je tim že našli někde na internetu nebo v knížce u babičky na půdě jenom názvy těch co sou v pravidlech a bylo tam napsaný jen to že jich je víc:-)
Vsem dekuji za vysvetleni
Napadá mě jen to, že v meta-tagu...
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
... to kódování nepodoruje tyhle znaky.
Nefungují zde i, y, které jsou přehlasované. Ale nechápu proč. Víte to někdo?
Jakto, že zde nefungují přehlásky? To je divné.
äëïöüÿ
Dilva: Gůgl je náš kámoš... http://www.grimoar.cz/pp_01/pp_01_02.php
http://www.thaisyjose f.com/cabala/simbologiacabalistica/atribucionespiritus/atribucion espiritus.htm
Ta jména nejsou pro sféry pro DrD...
oči: Do hry je to sice víceméně nepoužitelné, ale zajímal by mě Tvůj zdroj (když nic, tak některá jména se neskopírovala dobře). Můžeš mi dát link?
Mno, dvacátá pátá a dvacátá osmá jsou vážně krásné :-°)
PS: Pitomý repost ;o)
Můžeš mi říct, k čemu potřebuješ 72 sfér? Stejně se pravděpodobně nikdy nedovoláš ani 20. ...
Máte málo sfér?? Koukejte na co jsem narazil:
Jména 72 vyšších inteligencí.
1. Vehuiah.
2. Jéliel.
3. Siraël.
4. Elémiah.
5. Mahasiah.
6. Jésaël.
7. Achaiah.
8. Cachetel.
9. Hasiel.
10. Aladiah.
11. Laviah.
12. Nahaiah.
13. Zezaël.
14. Mobaël.
15. Hariel.
16. Ackamiah.
17. Lomiah.
18. Caliel.
19. Leuviah.
20. Rahaliah.
21. Nolchaël.
22. Zeiriel.
23. Melahel.
24. Hamiah. 25. Nithaïah.
26. Haariah.
27. Jérathel.
28. Seofiïah.
29. Reifiel.
30. Lecabel.
31. Vasariah.
32. Zehniah.
33. Leabiah.
34. Cavakiah.
35. Manadel.
36. Arriel.
37. Haamiah.
38. Véhaël.
39. Zéazel.
40. Sehaliah.
41. Ariel.
42. Asaliah.
43. Michel.
44. Veshuel.
45.Daniel.
46. Kahaziah.
47. Immamiah.
48. Nanaël. 49. Nithaël.
50. Mehabiah.
51. Poyel.
52. Namamiah.
53. Zehiaël.
54. Harel.
55. Misraël.
56. Uniabel.
57. Zaabel.
58. Anavel.
59. Méhiel.
60. Demabiah.
61. Menachel.
62. Esaël.
63. Sabuiah.
64. Vochel.
65. Zabamiah.
66. Haiaël.
67. Mumiah.
68. Ezaël.
69. Sabuiah.
70. Habrel.
71. Michaël.
72. Veraliah.
ňo, jestli má někdo problém vymyslet nick tak tady jich má dost.
OT:
dragonscave.mysteria.cz právě má oficiální začátek. Návštěvnost překročilo 200 lidí a vše už je na svém místě. Určitě se podívejte.
LA:
protože pro nás všechny je lepší, když Paroubek ještě dlouho nebudem mít proč se usmívat.
MU:
Ještě že jsi tady ty a vše všem vysvětlíš :-°)
2ALL:
Mám takový nápad, co takhle kdybychom dělali jen smajlík paroubka? :-°)
X: Už tu bylo tolik hostů, že číslo přesáhlo pěti cifer. A šesticiferný host nejde :D nechápu sice proč, ale to je fuk, každopádně pčomazáním databáze se to určo zpraví.
Je moc vysoké číslo hostů, musí se zase resetovat.
A proč by jsi nedal Pana Paroubka, který se usmívá? :)
X:
No jo, mě to taky nefungovalo, když jsem se chtěl přihlásit jako host.
X: Na to odpoví asi jen Almad a ten se tu 14 dní neukázal...
Co se to děje? Když se pokouším vstoupit na chat, napíše ti fake-nick. What does it mean?