Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Spize: lol... zajdi do stplu ty a dievcata a quicci nam tam poslal ejden fajn odkaz...doporucuju vyhledat a precist:D:D....

To je to same s vlasama vlastně zdravé vlasy jsou mastné vlasy...příroda, naše tělo mastí vlasy, proto máme ve škáře mazové žlázy, aby vlasy chránili, my si ej vlastně všemi těmi přípravky ničíme, to samé jako ta malá bakteriální vrstva na naší pokožce, aby bránila průniku jiným, různým či nebezpečným bakteriím:)

Proč se myjeme, teda?:-$ :D:D

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Teda, mě mytí naučili, ale stejně to je pro život naprosto zbytečná věc. Jak se řiká, správnej chlap má smrdět i z fotky.

Uživatel úrovně 0

Mě to naši nikdy neukázali...vždycky říkali, že bych se mohl utopit:) Tex se bát vody:( :D:D

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Textoris: Teda Ty musíš smrdět ;o)

Uživatel úrovně 0

lol:D Skorpion: 3.) Fakt? Jaké to je? já to ještě nezkoušel:D

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Sheil:
1.) Smaž si to po sobě sám, napravo je "smazat"
2.) Když něco zkoušíš, pošli sám sobě poštu, to je nejlepší.
3.) Meju se

Uživatel úrovně 0

jj, jen nektere tagy, pls admins aby to promazali)dek

se mejte :-)

Uživatel úrovně 0

Nadpisy

Uživatel úrovně 0

Takže tučné tu funguje ?
Kurzíva

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Aha, teď jsem si uvědomil, že mám v putyce taky dva stoly.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nová, tedy už pár dní stará anketní otázka bez reakce...prosím pokud by měl někdo čas...
ID stolu: 1949

Uživatel úrovně 0

Odpovězeno poštou...

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Moc prosím o pomoc kohokoli kdo má pravidla DRD pro experty - postavy. Spracovávám článek o různých druidech a potřeboval bych vědět asi zhruba kolik má druid mágů na 16 úrovni, pak na 25 a na 36 předem moc děkuji.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Nové téma stolu Bestiář 1890
CP provázející postavu

- Jaké máte zkušenosti s CP, které putuje s družinou?
- Či dokonce s CP, která má romantický vztah s členem družiny?
- Jak je těžké pro PJ kromě nestvůr ovládat také CP?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Azucuache: Jojo...užila si mne dos... :o)
Dradol: Přesně tak....to byl můj případ, ale teď děkuji bohům za tu obsáhlost :o)

Uživatel úrovně 0

Linkifikátor = linkification (www.czilla.cz)

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Přečti si to někde v manuálu to myslím je. Jde o to, že fungují některý tagy pro formátování textu. Odkaz nefunguje. Chceš-li mít tady v textu odkaz na který stačí klepnout, používej Lišku s patřičným pluginem <jehož název jsem úspěšně zapomněl :) >

Ikonka uživatele Azucuache

Uživatel úrovně 0

Jasně že funguje. Funguje i při přispívání do diskuze nebo do putyk. Podle toho, co jsem viděla, tak to nejde jenom v Moudrý Sově

Uživatel úrovně 0

Funguje tu Html ? zkousel jsem sem pomoci html dat odkaz a nejde to...

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Anarion: Jde o to, že začátečníka asi hodně odradí obsáhlost, ale hodí se si to přečíst... :D