Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Hody hody doprovody..., ne?:D

Ikonka uživatele kaski

Uživatel úrovně 0

šťastný a veselý, nebo jak se to... Velikonoce

Almad-offline

//prosím jeden den nemazat

Igi: Přihlaš se do rpgplanet-tools ,)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Skorp: Přece vydobyl na debatním poli :-)

Uživatel úrovně 0

Skorpion: to bylo... ano za to máš bod..to je přesné...:D:D

Uživatel úrovně 0

Člověk který dokáže lhát a velké procento národa mu to žere, není blb, nýbrž celkem mocný manipulátor :-)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Jen s debaty s blbostech přecházíme k debatě o blbech... ;-)

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Koukám, že diskuse se politizuje... T.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Jj... zeptejte se Klause, chlapík tomu moc rozumí... ekologie, klimatologie a tak - to je jeho obor.

Barbar: Kde by ten titul Dilva vzal?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Jak je ten titul, Lord of Spam? Nedrží ho pořád Dilvish? Že by se možná našli aktuálnější adepti :-)

Uživatel úrovně 0

ahak....

No envim, ejstli matce zemi, ale na masi ne?:) amtce zemi..myslim, ez urcite...mene skodlivych latek, atd. atd... zeptej se kterehokoliv ekologa:D

RRR..byl dobrej;)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Tex:
-Já myslel ten Kvičiho odkaz.
-Kdyby zkrachovala většina drogistického průmyslu, jak by to prospělo Matce Zemi?
-RRR - viděl jsem kousek a líbilo se mi to.

Uživatel úrovně 0

Spize: víš kolik by se ušetřilo za mycí prostředky?:) A kolik...vlastně většina drogeristických společností by zkrachovala..,..chemičky taky...a...no maras:D ...

Ale... museli by se přestat mýt všichni, aby pak nevznikli vrstvy...a vznikl by chaos, panika a tak:)

Uživatel úrovně 0

Zkusil jse mi tvorbu vážnější hudby při špatné náladě... výtvor mlžete najít v downloadech..

Poem of Jealousy, tak se koukněte a kritizujte..:)

Uživatel úrovně 0

Spize.... RRR byla i kniha? pochybuju,...film...

Znáte moji ženu? ...jó šéfe.... pěkná co? ..... jó šéfe... :D:D

Takový film, jeden z..přiblblých filmů, ale ...prostě nic od něho nečekáš, takže si..prostě stejně si potom řekneš, ež si vůl, že ses na to vůbec díval:D

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Tex: Jo, to jsem čet. Nezaujalo mne to příliš.
Založme tedy anti-mycí Ligu! Zpět k přírodě! Návrat do lesů!

Uživatel úrovně 0

Viděl si film RRR?:D

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Pak tam postupně napadala celá vesnice a pak celé národy a od té doby my taky padáme do vody..

Uživatel úrovně 0

Vymyslel...:D..nějaký neandrtálec spadl do vody a řekl...huh to bylo fajn:)

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Asi proto, že si to nějaký týpek kdysi dávno vymyslel a my se podle toho teďka jen tak řídíme..