Testorix: nn to nechci, ale tys mi to dovolil ... co vim ... mam to v poště. Důkazní materiál. to mi napadá. Asi už tady nebudu přispívat, páč forum je od něčeho jinýho a když mi něco budete chtít napsat, tak do pošty, páč už se sem nebudu ani koukat ...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
found: pokud ti to ten daný uživatel neschválil, tak by si mu tak ze slušnosti říkat neměl...pokud nechceš vyvolat agresi :)
Náhodou, někoho inteligentně inzultovat je legrace, pokud si to nechá líbit/ani nepochopí, o co jde, je to hlupák, a hlupáci jsou na světě právě proto...když si to líbil nenechá, o to lépe, pak vzniká reálná hrozba tvrdé inteligentní hádky.
To si tenkrát pamatuji, když tady Salmar začínal, mě poprosil, jestli bych mu nepomohl někoho na chatu strhat tím, že ho budeme systematicky iteligentně insultovat. Já souhlasil, pač sem byl vždy pro každou špatnost, ale pak se ve mně něco hnulo a já toto vše na chatu veřejně vyjevil. Nemusím snad říkat, jak se na něj potom ostatní dívali a jakou zklidil ostudu. Od té doby se k němu snažím chovat vždy hezky a přímě, abych ho už vícekrát nepřivedl do takových rozpaků :-(
Já vím, nerýpám do něj, jestli se mu to nelíbí milerád přestanu, ale Texťákovi taky neva, že mu říkám Testorix, aby měl jméno z Asterixe a Obelixe, bere to jako srandu, mě třeba říkejte "not found"...
Skorpion: No Engrish to je... Záměna osob u slovesa být... :-)
Rýpat do Salmara a obecně do romantiků ve fázi dekadence má stejný efekt jako rýpání se ve fekáliích, pokud nemáte úchylku, není to zajímavé.
Reklama :)
(Komerční přestávka)
Stůl o ničem, domlouváme se tam na stůl o městečku Palermu... Chcem si zahrát... Informace jsou tam, dotazy do pošty... Salmarovi se teprve chystám psát, není jistý úspěch akce... Děkuji...
On jen taktně naznačil, že bys neměl rýpat do Godrica, to je všechno.
grim: a co mam dělat, on dělá to samé ostatním
Ad...a co bys chtěl po američanech :)
Nerýpejte prosím do Salmara, když nebyl redaktor, každý se mu smál, není potřeba v tomto nehezkém zvyku pokračovat i nadále.
Skorpion: Překlep...tvůřcí práce redaktorů :)
Co je to?:
I's in my spaceship?
ICanHasCheezburger.com - možná se u toho taky zasmějete... :-)
Stoupa: Jednoho tejdne? Přepočet je ale jen ze sooty a neděli...
barbar: Jestli mu to vadí, je to jeho věc a já přestanu, když mě požádá ... nebo se ho tady zeptám, nevadí ti to? díkes
Ne, teď když je redaktor, nepatří působení radosti mezi jeho primární sociální dovednosti. Ale musím s ním souhlasit, protože nazývání Godrica Gothicem není pěkné. Protože ať už je Godric cokoliv, není to Goth. Za tím si stojím. A není ani série RPGček.
Salmar: Ty nemůžeš nikomu nechat radost co ? :D :D
found: Mínusový.