Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

jo, jako lvl:) Z modrý na žlutou, pak zas na modrou a teď zpátky na žlutou :)

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Stopua: Hvězdička?? jako lvl?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Heh...během jednoho tejdne se mi potřetí změnila hvězdička. Někdo si ze mě ais dělá srandu:D

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Salmar: Jsem polichocen. Zrovna od tebe mě to opravdu těší.

Zdenál: Tak si to ty nebo ne?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

found: Za to si určitě zasloužíš další bod.

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Korhul: Díky, v reputaci ?? :D asi ne co... bohužel, no nic, já jen viděl Godric a podle známé hry už sem psal automaticky, ale asi budu Gothic psát i dál :D

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Godric: +1 pro founda za to, že tě nazval Gothicem :-)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Wowo jen bych chtěl zase a opět poznamenat, že od tohoto...fórum není:) Jakožto, sjem byl upozorněn i já:)

jen bych nabídl k přesunutí ke stagnujícímu stolu

Roleplaying vs. rollplaying, aneb vytváření postavy

id: 417

jste vítání:)

Ikonka uživatele PardGalen

Uživatel úrovně 5

grimsladea: A pak je to pomluva.

konopaslik: Tady se nebavime o tom jestli hraje psatne roli, ale jestli ji hraje procitene. A to je rozdil. Nemusim se pitvorit jako herec brazilske telenovely apresto muzu byt dobry hrac RPG.

Uživatel úrovně 0

Karel Doleček: To říká ten kterému to přijde špatné .-)

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Hráč, který nehraje dobře svou ROLI je dle mého názoru špatný hráč ROLE playing games. A to jak v subjektivním, tak objektivním hledisku.

Ikonka uživatele Karel Doleček

Uživatel úrovně 0

grimsladea: Jenže podtrhnutí židle, kdy si při pádu můžeš rozrazit hlavu a styl hry, který ti nevyhovuje je trochu něco jiného.

Uživatel úrovně 0

Sniper: Ale to je nesmyslný argument slovíčkaření. Nikdy neřeknu o člověku, který mi podtrhl židli, že je pro mne hajzl, protože někteří lidé mě rádi nemají a berou to od něj jako správnou věc. Prostě řeknu, že je to hajzl.

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Sniper a Gothic: už sme tři chlapy. Ale někdo může být špatný pro všechny ...

Znáš jednoho, protože si říká hráč, ale neumí pravidla

Ikonka uživatele Godric

Uživatel úrovně 0

Sniper si správně myslí, že v tom není sám.

Ikonka uživatele Sniper

Uživatel úrovně 8

grimsladea: zkusím to znovu. Vem dvě tvrzení:

"On je špatný hráč."

"On je pro mne špatný hráč."

To co se snažíme říct je fakt, že nemáš říkat to první, ale to druhé. Tím prvním tvrdíš, že je špatný pro všechny, tím druhým že je pro tebe. Nikdo ti nebere, že pro tebe to tak je, ale zásadně nesouhlasím, že dotyčný je špatný pro všechny. A myslím že v tom nejsem sám.

Uživatel úrovně 0

PardGalen: Ale ono když s někým hraju mi celkem nezáleží na na nějakém obecném pohledu. O tom mluvím od začátku.

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

konopaslík: Jaká by to byla hra, kdybys v ní neměl roli?

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

ROLE plaiyng games. Proč je tam to Role?