Možná by bylo rozumější zeptat se přímo jeho.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hele, nevíte, proč mi Miki Wolverine napsal do pošty: wegmpongypivwýy =ščáínyáš=ínvioyvpwyvlemagvuogmypúvaůlseuicvpsdvny opsayvwtuioevayyevoiaytuvoayoeto
Tož OHyZda přiletěl, ale má špínu na křídlech... proč jsou recenze též nominovány?
http://youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU&mode=related&search=
-- Že je Mosa Lisa (to je ten obraz ;-) ) dílo nevyčíslitelné hodnoty?? Ale běžte, tenhle maník to udělal v Malování :-D
Nebo Stoupa :)
Nebo to neřešit...a hromadně kliknout na ten odkaz abysme Rotriga podpořili ;) hm?
Nebo smazat tu reklamu, hmm? :)
A ještě spálit a zrnko na pokaždé jinou stranu vesmíru...pro úplnou jistotu a ještě raději i pojistit sféry nějakého démona ukecat, hm?
A co vymazat, rovnou zastřelit. (Co kdyby náhodou) :-)
Já bych ho vymazal úplně, ze života i z historie, to víte, takovej člověk je nepoučitelnej a můžete se vsadit, že něco podobného udělá znovu, jen co se otočíte zády.
To bychom ho raději měli smazat i odsud...
Teď jsem mu to zavařil. Muhehe
Skorpion: Zrovna sem si říkal, že bych to udělal, ale si rychlejší, nechám to na tobě :-P
Utíkám ho bonznout...
Rotrigo: Nepíšou tam náhodou, že tento odkaz neslouží k umisťování na fórech, apod? Pokud se na to přijde, tak může být učet smazán ;-) Chechééééé
Nezapomeňte na Stůl Městečko Palermo. Je schválen a brzy se začně zpracovávat, takže přihlásky do pošty k rukám:
Nathaka Warrior, Spize
Informace - stůl o ničem, ale musíte zalovit hloub. Dotazy zodpovídám i poštou. Těším se na vás , muhehehe.
Jojo, všichni kolem tebe také.
grim: Ach, ty zlaté časy. Jak krásné to bylo, tenkrát jsem se vážně nasmál.
Další krůček směrem k správně cestě "hodného uživatele" ... :)
Rozumná řeč.