Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Elvisův_duch: Jako daleko nebezpečnější hazardérství vnímám velmi rozšířený způsob ježdění "po prostřední čáře", předjíždění způsobem "to vyjde" (do kopce před horizontem, do zatáček) nebo to, že u nás nejsou řidiči povinni prokazovat průběžně své schopnosti (typicky ženské mají řidičák třeba 10let aniž by vůbec kdy od jeho složení seděly v autě - to snad potkat profesionálního řidiče se dvěma promilemi :-). A to vůbec nemluvím o důchodcích - v životě jsem se v autě nebál, dokud jsem letos nejel se svým 70tiněco letým dědou a jeho 120tkou. Nechápu, že si to doktoři vezmou na triko... T.

Ikonka uživatele Elvisův_duch

Uživatel úrovně 5

Tuvy: No jo... nemůžeme mu upřít řidičský um, ale je to hazardérství, protože neví, co se může stát - někdo před ním hamstne na brzdu, přeběhne zajíc a je v prdeli... Takhle může dovádět na Masarykově vokruhu, ale ne na silnici, kde jezděj i sváteční řidiči, který rozhodně nejsou ternem pro ostatní. Nehledě na to, že to odserou i ti, co za to nemůžou, když se něco stane.

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Tuvy: Hh, mel jsem v planu napsat to sem sám, ale byl bych sežrán za živa (tipuju). Takže gratuluji k odvaze... :)

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Skorpion, LK a Elvisův duch - teď vám budu asi připadat jako hrozná bytost, ale ten člověk řídil velmi dobře. To, že ignoruje jeden ze zákonů v zemi, kde všichni ignorují naprostou většinu zákonů je podřadné. Koukal jsem na to video (dlouho předtím, než se link objevil tady) několikrát a žádné z jeho předjíždění nebylo nebezpečné. Jen na začátku na té dálnici bylo několik nepěkných situací, všechny ale způsobené tím, že se nějaký jiný řidič prostě nekoukl do zrcátka a pomalu bez blikání změnil pruh. Naprostá většina řidičů na našich silnicích řídí daleko hůř! A to ještě často s pitomými 120tkami... T.

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Přátelé, sháním 1-4 človíčky, kteří by měli zájem jet na GameCon a nemají družinu. Připadní zájemci ke mě do pošty.

Uživatel úrovně 5

No nad tímto zůstává rozum stát. Viděl bych to na drobnou pěst... kolik mu to sežralo benzinu tam už nepíšou což?

Uživatel úrovně 0

Skorpion:Jo,napsal jsem to špatně,mělo by to být správně k tomu snu.Omlouvám se.
Samozřejmě že ho za to odsuzuju,vůbec nemám rád rychlou jízdu a vím že je to nebezpečné.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Lord Kenwick: Nevím, zda je smilík na konci ten správnej. Ono to je možná pro někoho na videu úsměvné, ale když Ti ten idiot pak zabije rodiče, dívku, sourozence či někoho dašího blízkého, tak tě ten úsměv přejde, to mi věř...

Uživatel úrovně 0

Viděl jsem to včera večer jak si to přidal,a zdálo se mi o Kobře11,je to nářez co je to za vola.:)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Slušná ukázka řidičského umění a bezohlednosti, doporučuju.

http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Musite-videt-jak -nejezdit-po-Cesku-video/sr-1-sc-3-a-12322/default.aspx

Uživatel úrovně 0

To jsem nepochopil co jsou to ti Černí Draci?Mohl by mi to prosím někdo ochotný vysvětlit nebo mě někam usměrnit.Díky moc

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Já se těším na příval černejch petrů v hraničáři:-)

Uživatel úrovně 0

Já se těším až budu moct pro nějaké to dílko zahlasovat,bohužel má aktivita není taková abych si level zasloužil.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Já se zase nejvíc těším na souboj tří es ve Zlodějovi... Tomu se říká konkurence

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Hm, poezie milovné budu tedy muset navnadit nějakou přislíbenou soutěží...

Vida! Možná obnovím jednu zasutou myšlenku.
Mimochodem - na loňském gayconu jsem ocenil i dílko, které bylo nejlépe hodnoceno mezi námi redaktorskými hnidopichy a nevylučuji, že by tomu tak mohlo být i letos (a tam je jedno, jestli je to poezie, nebo próza).

Uživatel úrovně 5

Tuvy: No něco se v ČaE najít dá - sice to nejni nejmedovější, ale určitě se odtamtud dá alespoň inspirovat:).

Darnatharon: Hvězdičky v galerii? Galerie byla bez hvězdiček co pamatuju:). Občas jen juknu na obrázky, ale hvězdinky by mohly bejt - alespoň na zkoušku:)

Ikonka uživatele Darnathorn

Uživatel úrovně 0

Nerad vám do toho vtrhávám, pánové, ale i u stolu Rubrika Galerie se diskutovalo o nějakém pseudonávrhu na zavedení hlasování v Galerii. Spíš než ke zrušení hvězdiček v ČaE bych se přikláněl k hvězdičkám i v Galerii a když na to přijde, klidně i k samostatným galeristickým a básnířským soutěžím, byť třeba neoficiálním.

Ikonka uživatele Fenqel

Uživatel úrovně 0

Maličko.

Ikonka uživatele Tuvy

Uživatel úrovně 0

Elvisův duch: Jo, to jsem měl na mysli. Články jsou sice super a rád si počtu, ale praktické použití v dobrodružství tam fakt hledám těžko :-)
(zase jen trochu provokuju)
T.

Uživatel úrovně 5

Barbar Cohen: To si nádherně vystihl:D... směji se až brečím:)... PS: Řekl bych, že nemá cenu to dělit - spíš by bylo lepší řešení OHYZDU v článcích nedělat, aby nikdo nereptal xD.. mimo jiný v Galérii se taky "nesoutěží" a po vyčlenění Rozvoje DrD z ČaE se tahle rubrika nebezpečně přiblížila svým obsahem galerii nemyslíte??