Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

No vidíte a on přitom založil docela fajn stůl. A víte co je na tom stole nejhezčí? - Že je o drd. Už jenom to stojí za pochvalu.

Ale ne, vždyť než si ten stůl pročíst a pomoci mu v rozvoji, je důležitější znát na přesná čísla jeho osobní statistiky.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Zapomněl jsem... :-)

Uživatel úrovně 0

Skorpion: /*směje se*/ To už jsem ti přece jednou vysvětloval a od té doby se nic nezměnilo.
/*zvážněl*/ Jinak mi to ale celkem vyhovuje. Po právu udělovat reputaci zrovna netoužím. Z mé strany se to až příliš podobá povinnosti - a já se nechci zařadit mezi ty, kteří to udělují za nesmysly. A kdybych zase neuděloval nic, sám o sobě bych si myslel, že jsem škrt... Takhle je to vážně lepší.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

found: No, popravdě něco na tom bude...uživatel:Reuben je tady na serveru 5 dní a má v putyce: 74 příspěvků a v diskusích: 14....buď to všechno stíhá a fakt umí makat, neboto bude něco horšího, no....to posoudí jiní :o)

Uživatel úrovně 0

Legar: Já se zase divim, proč už nejsi fialový...

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Až to budeš příště dohledávat, doporučuji následující: Pokud to pravidelně nepromazáváš a najednou ti něco přibude, jdi do statistik a promázni všechno starší 48 hodin (7 dní, měsíc, záleží na tom, jak dlouho jsi tu nebyl) a v tom už to snad najdeš.

Mě to dohledání nikdy problémy nedělalo, akorát jsem se divil, za jaké hlouposti jsou lidi ochotni dávat repku.

Z těch všech bodů, co jsem dostal, mi přišel akorát jeden poštou (od Maris, jestli jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám) a docela to potěšilo. To je myslím hlavní důvod, proč by se to mělo posílat poštou. A taky to, aby lidi nedávali repku za nesmysly, když to musí zdůvodnit, tak si to dvakrát rozmyslí.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Pamatuj si nicky ať pak víme co nám to sem přitáhli. :)

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

No, tak to bude ono, dík.

Ikonka uživatele Elvisův_duch

Uživatel úrovně 5

Zdendál: K záhadě reputačního bodu... možná sem to moh bejt já... myslím, že to bulo kdesi v předmětech, ale je to tak tři dni a už si to moc nepamatuju... vim jen, že to byl dobrej komentář:ú

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Je fakt, že já dokonce vím, PROČ ji nemám, takže je pravda, že stěžovat si nemůžu.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Barbar: ty alespoň víš za co ju nemáš. To se dá. Ale já nevim za co ju mám. To se sice taky dá, ale zvědvost to neukojí.

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Díky schvalování registrací jsem poznal, že je po Zlenkách, z těch 39 lidí se na ně tak 15 odkazovalo, že jim to prej Arabové poradili...:-)

Uživatel úrovně 0

No vidíte, mě třeba pořád chybí těch deset bodů za mou malinkou ohyzdičku, vydobitou díky mizerné konkurecni(sorry, druide), a řvu snad? Neřvu, tak toho nechte.

Ikonka uživatele Rhiannonn

Uživatel úrovně 0

Ze svých chabých 6 jsem dostala poštou jedinou. Tu poslední. Zatraceně mě to překvapilo, nicméně je příjemné vědět, že někomu stojí můj hlod i za malý oznam poštou .( Ale ono je fajn, když někomu stojí i za to číslo ) :)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

No já zase ještě nedostal skoro žádný repky, takže to mám taky nalezený celkem hned :) A musím říct, že mi to poštou téměř vždy přišlo...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Tak nějak já to najdu vždy velice rychle. :)

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Máš si je promazávat... tvoje blbost.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Marsia: Do háje se statistikama. To šlo když sem měl reputaci tak 10. Teť je to na půl hodiny hledáni.

Uživatel úrovně 0

found: Znáš detailn jeho statistiky a nevíš pořádně nick? Běž se zahrabat...

Uživatel úrovně 0

Jo, a kdyby neodvolal své kacířské řeči o Zeměploše, měl taky pár mocných nepřátel...