Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Medvěd: Já znám pár co choděj čerstvě pár měsíců do práce a nedovedou mluvit o ničem jiným než o té práci. Znám jednoho co mu to vydrželo už rok.

Uživatel úrovně 0

kdyz to tu ctu, tak me napada jedna vec... znate ty lidi, co jsou zazrani do sevho ajsou orientovani na jeden uzky obor (matematika, programovani...) ? vsimli jste si, ze se s vetsinou takovych osob neda bavit o nicem jinym nez o jejich oboru? je to dost otrava...

pointa je, jestli je opravdu potreba, aby KAZDY stul byl jen a pouze o drd. me by to moc nebavilo. pokud funguje nejaka komunita se spolecnym zajmem a nejsou vsichni magori, kteri maji jen to drd, tak je dobry popovidat si i o jinych vecech (ne, chat neni dostacujci).

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Anarion: Já tedy nevím, ale když si vezmu, jak je asi velký HTML soubor, ve kterém v podstatě nejsou obrázky, o ohrožení kapacity serveru bych se zas tak nebála. Ale já tomu zas tak nerozumím. (Almade, jak je to s velikostí archivu a archivovaného materiálu? :))) )

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Korhul: Ano, vlastně by se na první pohled zdálo že nic, ale pokud založím stůl, nad každou myšlenkou co mě napadne a po každých 3-4 měsících ho budu archivovat, protože tam už prostě zamrzne téma a nové už někde jinde existuje, bude archív potom tak dlouhý, že by mohl ohrozit kapacitu serveru *nekamenujte mě, plácám z hladu* Prostě nevím zda vadí, že by v něm bylo tolik stolů. Možná ne, pokud by tak jednalo jeden, dva lidi, ale pokud více uživatelů? Nevím copak zamýšlí Salmar projektem na záchranu Putyky, ale myslím si že stoly s malým počtem píspěvků *pokud nejsou extrémě kvalitní a přínosné* je třeba mazat a ne archivovat.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Tak já nevím, ale každý pořádný archiv JE prostě plný. Co je na tom špatného?

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Lord Kenwick: ID Stolu 2104 - Založeno před pár týdny. A prý že to nejde.

Tímto bych rád upozornil, že čekáme, kdo se přihlásí do hry na vloupačku, potřebujeme taky hráče, ne jen nápady.

Uživatel úrovně 0

anarion:Jestli to myslíš takto,je teď prakticky nemožné založit stůl.

Jo aby to nezapadlo. ID 2119-Transformers,tak pojďte;)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

anarion: Tak to se omlouvám... pokud to tak vyznělo. Nevím pokud existuje, jsem si skoro jistý, že ne, ale mluvil jsem, že i pokud už vás napadne originální téma, které ale nevydrží déle než pár měsíců, mě, mě osobně se příčí stůl zakládat. Maximálně s pravidlem, že ho potom smažu.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

anarion: Ty ale píšeš, že stůl pro tvůj nápad už existuje, jako by to byla tragédie. Tak když už existuje, tak ten nápad rozveď tam, ne?

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Lord Kenwick: A je to tu, pokud se budou stoly zakládat dočasně, na pár měsíců a potom archivovat, počkejte 2-3 roky a archív bude dlouhý jako letadlová plošina...

Skorpion: Ne, nechci být bohem, ale mít originální téma. Stačí si přečíst koncepci. Varují a doporučují, před založením stolu projít celou databázi a nezjistit, zdalipak není podobný stůl s tématem... pouze respektuji pravidla :o)

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Lidi prosím, koukejte někdy do tý Moudrý sovy!!! Nikdo tam ani nekoukne, natož aby něco poradil. Ale každej vám pak řekne, Měl si to dát do sovy a podobně... Ale ty práce se do sovy dávaj, jen je nikdo nečte!!! Snažte se trochu pomoct, místoi toho abyste pak jen kritizovali. Napsat dobrou práci není tak lehké a moudrá sova může dost pomoct...

Uživatel úrovně 0

Lord Kenwick: Kdyby si majitelé po sobě neaktivní a zbytečné stoly mazali, tak problém nevidím. Ale to se neděje. Běžnou praxí je nechat stůl být, "on se o něj někdo postará, ono to zapadne, mě to nezajímá, po nás potopa". Takže se musí neustále zaměstnávat někdo, kdo kontroluje, zda stůl žije či nikoliv, zda je z něčemu užitečný, není duplicitní... A navíc, prohrabávat se několika stovkami stolů je docela otrava i pro běžného uživatele. Putykáři, ať už současní nebo předchozí, ti o tom rádi řeknou víc...

Uživatel úrovně 0

anarion:Tak se zalží stůl,a když to půjde výborně,tak se půl roku udrží témata.Pokud diskuze na něm bude věcná a zajímavá,tak se archivuje,když ne,tak se smaže.Jedno kliknutí,a je to zábava na půl roku.I kdyby třeba jen na měsíc...

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

"Když vás napadne řešit rozdělená dobrodružstvý, zjistíte že takový stůl už je." -- A o to jde. Každý chce mít SVŮJ STŮL, aby tam byl bohem a mohl si dělat, co chce, ale nejde s dobrým tématem k cizímu.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Salmar: Ono ale někdy ani tak nejde o téma, ale o udržení tématu. Napadlo mě nespočet stolů týkajích se Dračího Doupěte, ale nikdy né s takovým tématem, aby nám stůl vydržel pár let. Vytvářet stůl na pár měsíců, nebo rok se mi nechce a nepřipadá mi to správné. Vemte si třeba nápad: Anomálie v Dračím Doupěti. Napadne vás psát a diskutovat o ojedinělích a zvláštních bytostech v Bestiáři DrD, plus jiné záhadné věci. Můžete společně rozebrat Nexuse, protože to je taková anomálie, mor na kouzelníky a mágy: taková Vzluha může být pěkná potvora, máme tu Smrtící stín, Babice, cizí povolání. Jak, kdo, proč a co si lidé myslí o těchto povoláních. Pak ale zjistíte, že vás za chvilku dojdou témata. Když vás napadne řešit rozdělená dobrodružstvý, zjistíte že takvý stůl už je. V Putyce je nespočet stolů a vymyslet téma, které by se chytilo a diskutovalo by se o něm kvalitně a dlouho chce pekelně přemýšlet. Jedná se o celkový problém témat stolů, pak se nedivím, nad zoufalými pokusi založit třeba Transformers :o)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Aritma: Jo, je to problém. A velkej. Taky mě to neuvěřitelně štve. Jenže z vlastní zkušenosti ti můžu povědět, že s tím nejde nic dělat. Není dost uživatelstva, které by bylo ochotné psát k těmto zapomenutým stolům o dračím doupěti (vyjma Snipera). A pak se stává, že tu jsou místo toho nové a nové hovadiny typu Transformers.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

ID Stolu 2104
Technika hraní
Všichni členové prosím pojďte se domluvit na další hru, ať můžeme zítra hned hrát.
Samozřejmě tímto zvu i další případné zájemce, kteří si stolu zatím nevšimli.

Uživatel úrovně 0

Aritma:Děkuji za názor,s tím jsem musel počítat.V Putyce je hodně stolů které k DrD nepatří,a co?Tak se o něco zajímám,chci si o tom s někým popovídat,tak využiju tuto možnost.Nikoho tím neruším,na Foru jsem jen nabídl tento stůl.A stejně to tu zapadne.

No tak zjistíš že se tam rok nic nepíše a deš dál,kvůli tomu mám rušit svůj stůl,proto aby si nemusel zbytečně klikat?Ber ohledy...

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Lord Kenwick:
ehm... proč zakládáš stůl o filmu, kterej má k DrD dost daleko? Myslím, že ten tvůj stůl nevydrží ani týden a pak bude zapomenut a bude zabírat místo.

All:
Proč to říkám? Mno už jsem na nefunkční stoly alergickej. Člověk hledá zajímavej stůl a když konečně na něco narazí, tak zjistí, že už k tomu stolu nikdo rok nic nepíše. A tyhle stoly akorát prodlužujou ten seznam těch nepoužívaných. A kam jinam si má člověk postěžovat než sem :-(

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Chtěl by jsem se zeptat uživatelů tohoto serveru, zdalipak znají, jsou v bližším kontaktu, nebo přímo patří do Šermířské skupiny: Rytíři Turnovského meče prosím kontaktujte mě poštou...

děkuji
anarion