Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Pokud chcete, vyjádřete se k anketě u stolu Pravidla DrD (ID 2144)

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

Jenom krátká poznámka k soutěži:

Rychlost není vše. Někdy je dokonce tak trochu na překážku kvalitě. Dva měsíce času je hafo moc...

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Velká grilovačka plánovaná z ničeho nic a náhle přijata za slušný nápad se začala oficiálně řešit na veřejnosti. K tomuto byl využit Stůl o ničem (1432), protože se tam nic lepšího nedělo :-)

Kdo z váš už byl informován soukromě, nechť zkusí alespoň sledovat, ostatní mohou navštívit a doptat se na podrobnosti.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Freak: Existuje cosi jako semináře. Přednášky ke hraní můžeš potkat na conech (když se sem zaregistruješ, v putyce nadeš stůl Cony a jiné srazy, kde najdeš další informace). V putyce také jistě najdeš plno zajímavých diskuzí ke stylu hraní. Članky o hraní DrD vychází i v různých časopisech, třeba v Dechu draka (teď je připojen k časopisu Pevnost).

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Snorch: Myslíš? Já se taky přidám, takže tě položím na lopatky. A pokud ne, tak tě položím jindy a víc :D

Freak

Zdravím hráčov DrDu. Patrím do menšej komunity hráčov. Už nejakú dobu mám pocit že by bolo treba vylepšiť úroveň nášho hrania pretože s ňou nie som spokojný. Síce hrávame už párrokov viem že sa toho môžeme hodne naučiť, teda ja, ak mam hovoriť len za seba. Ak by tu bol niekto ochotný, budem mu vdačný ak mi s tým nejak pomôžeme. Neviem či existujú nejaké semináre, alebo záznam videa z hry skúsených hráčov (ak ste niekto robili - to by myslím tiež velmi pomohlo), nejaká literatúra alebo proste overené ako ku hraniu RPG, PJovaniu, tvorbu dobr. a svetov.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Aritma: NW hádá dobře...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Marsia: Je tam hodnocení hvězdičkami, jsou tam diskuze (na kterých si snad i někdo nahonil či zkoušel nahonit modrý level) a v hlášení o nefunkčnosti je slovo "rubrika" hned na začátku.
Jinak to rubrika není.

Škoda jen, že toto patrně nenápadné hlášení anarion přehlédl.

Uživatel úrovně 0

Soutěž "O hrnec vladyky Krtince"...jde do toho někdo, nebo mi to chcete udělat opravdu jednoduché?

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Ono Linky jsou rubrika?

Uživatel úrovně 0

anarion: To bude spíš otázka na vedení. Jsem pouhý údržbář a o podobných věcech moc povědomí nemám. Jen jsem zprostředkoval informaci, kterou jsem tu zachytil tak před půl rokem.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Legar: A hledat někoho na oživení linků také nehodláte?

Uživatel úrovně 1

Aritma: Kdybych měl hádat, ale fakt hádat, tak to je zbytek reputace, kterou můžeš udělit. A proto tam máš neustále nulu, stejně jako já.

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Prosím, co znamená řádek "Hlasů:" v Control panelu? Docela by mě to zajímalo a nějak jsem to nenašel ani v manuálu. Buď špatně hledám, nebo to tam fakt není... :-(
Poradíte někdo? Lepčí místo než tohle mě nenapadá, tady to aspoň někdo sleduje.

Uživatel úrovně 0

anarion: Rubrika Linky je mrtvá a oživovat se nejspíš nebude. Proto také v TaR není nikdo, kdo by se o ni staral (a ani se nikdo nestará). Oprava tedy není nutná ani možná.

Uživatel úrovně 0

U stolu 2148 je možné se podělit o své osobní kontakty s ostatními uživateli servšéru.

S.

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

U stolu s ID 1100 "Málo platné stravenky" bylo anarionem nadhozeno téma, které by mohlo zajímat vícero lidí zde:

Autorita. Je tvořena na serveru jen hvězdou? Kdo je autoritou? Jsou autority na serveru oprávněné? Jsou redaktoři osobami vzhlížení a respektu? ...atd.

Co vy na to?

Uživatel úrovně 1

A kdo má na starosti Tvůrci a redakce, taky by tam občas mohl kouknout :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Prosím vás, kdo má na starosti Linky? V "Tvůrcích a redakcích" jsem je nenašel, možná by to chtělo opravu :o)