Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

(a to jsem před malou chvílí psal, co má člověk dělat, když zaregistruje chybu)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Skorpion: heh, no tak to mi vysvětli co to má bejt O.o

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Stoupa: Ne, já tam nic nemám...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Hele, taky máte na celym webu v levym hornim rohu bílej pixel? Nejdřív sem myslel, že už mi odchází monitor, ale mam to jenom na doupěti

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

TIP:

Když zpozorujete extrémně neobvyklé chování serveru - například místo očekávané webové stránky s chatem se vypíše JENOM vykřičník - postupujte takto:

1. Stiskněte PrintScreen (otisk celé obrazovky) nebo Alt+PrintScreen (otisk aktivního okna).

2. Spusťte Malování nebo jiný grafický program a vložte získaný otisk (uložený ve schránce): Ctrl+V. Výsledný obrázek uložte ve formátu PNG, nebo, pokud to vaše Windows 98 neumožňují, jako JPG.

3. Vraťte se zpět do okna prohlížeče a z menu Soubor / File vyberte Uložit; uložte stránku s podivným chováním jako "úplná webová stránka" pod názvem "chyba" - pozor, kromě soubor chyba.htm vznikne též složka "chyba soubory" ve které budou další součásti této "stránky" (obrázky, styly atd.).

Pouze takto totiž získáte užitečné informace pro případný bug report; fňukat na Foru, že "došlo k nějaké chybě, ale teď už je to zase dobrý" je celkem k ničemu a vede to potom k takovým reakcím, jako je ta Almadova.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Snorch: Zkus sprchu, to pomáhá. ;-)

Uživatel úrovně 0

Almade, nedelam si srandu, ale ukazovalo mi to vykricnik, jako ze mi je ten chat chat zapovezen...a ten vykricnik byl na takove hvezdicke, fakt, vyzeralo to divne, ale je to tak. Tolik let sem uz chodim za ruzne nicky a furt me to tu prekvapuje.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Zapni si monitor, to pomáhá ,)

Uživatel úrovně 0

A, uz jsem se tam dostal, ale furt mi to ukazovalo taky vykricnik, ze bych jao nemel.

Uživatel úrovně 0

Nevim jestli je to tim, ze jsem totalne vozralej, ale nemohu se dostat na chat. Vlastne nikam. Zlaty forum.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

CM: Sliboval jsem planetu, co jinýho ^_^

Alký: Tož já se smířil s tím, že i když nemám všechny informace, tak se směju, rozhoduju a žiju - páč všechny informace nemám nikdy.

(Krom toho, že to v tomhle případě nemění - směju se tomu dvouhodinovému prostoru, neb krom tebe odpověď na tu otázku znají tak dva lidi...)

Uživatel úrovně 0

Alcator se usmál? To je hodno zápisu do kronik...

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Co se stalo v únoru 06 <krom tohodle: http://en.wikipedia.org/wiki/2006#February >? Nejak už si nevzpomínám...

Uživatel úrovně 0

09669c1e157791e57f4706c104434749

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Almad: bohužel nemáš všechny informace... Mezi mým a Ragovým příspěvkem byl ještě jeden, který byl - jak je tady ostatně zvykem - poněkud "méně užitečného charakteru". Ale jinak se samozřejmě směj, já se taky směju, když zavzpomínám na únor 06.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Rag 21:30:27 26.10.2007
Alcator 23:23:55 26.10.2007
(chjo... docela jsem chtěl dát prostor někomu, kdo by Ragovi poradil, ale nestalo se)

:-D

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

To je informace, kterou jsi zapomněl uvést ("ještě před chvílí vše fungovalo jak má"); možná by neuškodilo, kdyby sis byl přečetl zprávu těsně před tou tvojí.

Uživatel úrovně 0

Alcator: Kdyby to tak bylo, tak bych nemohl psát třeba ani do putyky nebo sem do forka... A navíc, před tím mi to fungovalo bez problému.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

(chjo... docela jsem chtěl dát prostor někomu, kdo by Ragovi poradil, ale nestalo se)

Buď ti padá připojení a tvůj počítač dostává nové a nové IP adresy a tudíž tě to odhlašuje, nebo se přihlašuješ "dvakrát" (typická chyba nováčků - vlezou na DD, kliknou na Chat, pak se přihlásí na DD.cz a v druhém okně se následně přihlásí na Chat - to ale zneplatní první přihlášení...).