Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

anarion: Už to bylo, myslím, řečeno. Je to spojeno s udržením spojení (viz nastavení).

PS: pixel, bez pixelu, jako hrad bez hradu => pixely jako hrady...

Uživatel úrovně 0

Sakra... Ten bílý pixel se nezdá, na to by měl někdo zavolat odborníky.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Almad? Pročpak? *jsem fakt zvědavý*

Možná je to dost OT, ale včera by jsem dal ruku do ohně, že jsem měl zobrazené bílé pixeli 2, teď tam je fakt jeden... paradox?

Ikonka uživatele Corwin45A

Uživatel úrovně 8

Byla schválena nová dovednost, Řeč zvířat, pokud tedy sledujete dovednosti, můžete se k ní vyjádřit.
(nerad tady otravuji, ale novinky momentálně nějak nefungují)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Když o tom tak mluvíte, řek bych že vim proč tam ten pixel je. SPAMujte Legara o nápravu :-P

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

No jestli si mam vybraz mezi bílym pixelem a používáním skinu family silver, tak volim bílej pixel:D

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Pak mám jedno spolehlivé řešení...
Používej Family Silver :-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

bíle září všude, kromě family silveru

Uživatel úrovně 1

Zkuste přepnout na bílý skin, jestli zčerná %-)

Uživatel úrovně 0

Ten zlobivej pixel tam ale vážně je.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Každopádně muj dotaz ohledně bílýho pixelu trvá...to sem fakt jedinej kdo ho tam má?

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Počkejte si na RPGplanet, tam ten puntík třeba nebude...

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Lerain & Stoupa:

Pánové: začínáte mi připadat jako dvojice rozjívených zakomplexovaných postpuberťáků, kteří prskají, když jim někdo chce poradit. Ono dotčené ego způsobí své, ale prosím... vyřizujte si své hloupé příspěvky někde jinde. Tady jste asi jediní dva, které to zajímá. A propós, přečtěte si, co se píše nahoře pod bílým nápisem Fórum...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

abbé Faria: Nikdo neví, pro jistotu bys to měl zdokumentovat. Vyfotit a uložit

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Lerain: Tak jakto že si ho nevyfotil a neuložil?!! Drzost...

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Jeee, ja to mam uplne stejny, az na ten pixel, je to chyba?

Uživatel úrovně 0

Jo,mám stejnej pixel....

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Tak speciálně pro Alcatora...takhle vypadá bílej pixel: http://img135.imageshack.us/img135/9403/pixelnn4.jpg

Dovolil sem si použít jinej postup a dovolil sem si uložit ten obrázek jako jpg, což je obzvlášť na pováženou. Ale snad mi odpustíš.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alcator:Chceš po mně abych fotil bílej pixel v rohu okna?:D Beru to jako vtip...:)

Uživatel úrovně 1

Alcator: Kvůli jednom pixelu nestrávíš dvě minuty nad tvořením důkazního materiálu, aby jsi pak tři hodiny čekal, než někdo odpovědný napíše, že je chyba u tebe.