Anarion: Otázka je, jestli Dračí manuál může otázku zodpovědět. Samozřejmě, se tam dozvíš, například, k čemu by měla reputace sloužit, ale už ne to, jak se k ní vlastně staví uživatelé, jak ji opravdu používají a podobně. Jelikož je tu Lerain už tak dlouho, skoro bych čekala, že nechtěl dostat jen ty odpovědi, které poskytuje manuál.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Marsia: Já neříkám že je to špatné... Marsio
Já se jenom divím, protože vím, že když se chci na něco zeptat, z počátku mi skoro vždy odpověděl právě Dračí Manuál.
Anarion: Co je špatného na tom být tu 2 roky a nemít přečtený Dračí manuál? Já tu jsem déle a taky jsem ho nečetla :)))
Fascinuje mě že někdo jako Lerain je tady skoro 2 roky a ještě si Dračí Manuál nepořečetla. Inu to se stává asi jenom tě, kteří sem chodí hrát na chatu a pak se divý co je to za svět okolo nich :o)))
Lerain: Přečti si Dračí manuál, případně Otázky a odpovědi.
Reputace není dokonalá. Je to to, co tady prostě máme. Každý si vybírá, zda se bude snažit v ní vidět spíše to pozitivní, nebo to negativní; přičemž jakmile bude těch "negátorů" více než určitá kritická mez, podaří se jim systém reputace "rozbít". Už se to jednou stalo, načež musel být zmrazen level systém a po čase rozmrazen se změnou pravidel. Vzhledem k tomu, že národ, který není schopen se poučit ze své minulosti, je odsouzen si ji zopakovat, dojde pravděpodobně k rozbití reputace znovu; přičemž tentokrát to rozbití nebude tak "primitivní" jako tehdy, kdy prostě lidi "frkali" reputaci tam a zpět dle momentální nálady, tentokrát to bude "sofistikované" rozbití -- prostě tak dlouho budou nejrůznější negátoři prudit ty, kdo reputaci ještě stále jsou ochotni uplatňovat v souladu s původním záměrem, až se na to všichni (nebo většina) vykašle a zbudou tu jen negátoři, kteří reputaci udělují podle klíčů, které tady opravdu nehodlám popisovat (jsou tu i děti).
A vzhledem k tomu, že někteří z těchto negátorů požívají takové míry ochrany z vyšších sfér, z jaké kdysi osočovali jiné, nezdá se, že by byla naděje na záchranu. Rýpanec do Rp si tentokrát odpustím, protože se nedomnívám, že by v tomto konkrétním problému byla Rp záchranou -- tihle negátoři se totiž přesunou na Rp také a budou pokračovat v tom, co dělají.
==============
Stoupa 23:02:52 27.11.2007
Lerain: jooo, to bych taky rád věděl
Textoris 22:01:35 27.11.2007
Lerain: ti co tady chodí mají rádi RP hry... takže chtějí svoji postavu - uživatelský účet - vycvičit a být co nejlepší... :)
Nathaka Warrior 21:59:45 27.11.2007
Ale protože reputaci uděluje i tadyhle AO, je to hooodně zkreslené čísílko, které slouží spíš k buzeraci ^^
Astrální oko 21:57:40 27.11.2007
A udělovat reputaci. To je takovéto číslo, které Ti říká, jak moc dobrým a hodnotným jsi člověkem, víš? Takže čím vyšší budeš mít reputaci, tím větší z Tebe bude mít systém radost, protože se staneš "nadčlověkem" neboli též "superuserem".
Nathaka Warrior 21:51:43 27.11.2007
Můžeš si nahrát ikonku.
Lerain 21:39:19 27.11.2007
Kurňa,už mě to žere delší dobu,nemůžu se nezeptat. K čemu že je ta reputace.popřípadě levely,kterých spousta uživatelů chce dosáhnout?
Lerain: jooo, to bych taky rád věděl
Lerain: ti co tady chodí mají rádi RP hry... takže chtějí svoji postavu - uživatelský účet - vycvičit a být co nejlepší... :)
Ale protože reputaci uděluje i tadyhle AO, je to hooodně zkreslené čísílko, které slouží spíš k buzeraci ^^
A udělovat reputaci. To je takovéto číslo, které Ti říká, jak moc dobrým a hodnotným jsi člověkem, víš? Takže čím vyšší budeš mít reputaci, tím větší z Tebe bude mít systém radost, protože se staneš "nadčlověkem" neboli též "superuserem".
Můžeš si nahrát ikonku.
Kurňa,už mě to žere delší dobu,nemůžu se nezeptat. K čemu že je ta reputace.popřípadě levely,kterých spousta uživatelů chce dosáhnout?
Snorch: Ty nemusíš. My na tebe taky milí nebudem :-)
...a buďte na ně milí....asi se rozbrečím.
Ďakujem všetkým zodpovedným a zúčastneným za krásny víkend v Prahe a okolí. bolo mi s vami super.
Alcator: Dva blbečky ale autobus poslouchat musí. Tady to prostě buď nečti, nebo to jednou přečteš a co? Jedeš dál, nenutim tě to číst pořád dokola. Takže si přítě najdi, prosím, lepší příklad...
A pokud vim, tak jsem neřekl nic vulgárního, jen jsem do nej jednou rejpnul (to, že to nebylo pochopeno, je věc jiná)
Dál už to nehodlám rozmazávat, tohle moralizování je nanic.
Skorpion: Ano, přesně tento typ úvah pak vede k tomu, že když dva blbci nastoupí do plného autobusu, tak vesele pokračují v dialogu, ve kterém jsou vulgární označení lidských genitálií používána jako interpunkce - "Však to říkám jemu, co VÁM je do toho, jak mluvím??!"
A krom toho - pro soukromá sdělení určená jednomu adresátovi jsou určeny soukromě-poštovní kanály. Takže ne, neříkal jsi to jemu.
Hledá se OBIvan!!!
Ten Váš musí mít alespoň 2126 centimetrů...Jo, byl. :-) A vůbec mě to nesere. Anarion neříkal, že mu to vadí, a názor ostatních mě nezajímá, protože to bylo pro anariona, ne to ostatní...
Der Ton macht die Musik, Skorpione. Když dva říhají totéž, není to vždy totéž. Tvůj způsob upozornění na hrubky byl mnohem ostřejší.
Dilva: Když jsem mu to minule naznačil, i když ne takhle přímo, začalo mě asi tak 10 lidí buzerovat, že mám být zticha... i dokonce jeden velice vtipná anonym... ;-)