Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Když už si, anarione, dáš tu práci s pestrým tagováním, mohl by sis to po sobě přečíst, než to přišpendlíš jako polooficiální výzvu.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

HLEDÁ SE OBIvan!!!!!

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

NW: heh, to mi nedělej, víš jak sem se ho v první chvíli lekl?!:D

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Rád bych si udělal reklamu na stůl

Warhammer

ID: 2179

Aktuálně: co si myslíte o sáze Gotreka & Felixe?

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

A Hitler neodpověděl, jestli ale čerpáíš jen z toho, že je to v tom filmu, tak bych tomu zase tolik nevěřil. Filmaři si to, i u podobných děl, rádi přikoření.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tobsa: To by bylo úžasné :o)
Ovšem chtělo by to napsat ještě Nathakovy a Argel, aby jsme daly dohromady kloudné věty a nějak smysluplně to tam připíchli :o)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Anarion: Což takhle dát tu výzvu do aktualit, aby ji každý viděl - hm?

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Alfik: Ordnung muss sein. Es gibt keine Ausnahmen. I Hitlera se při svatbě ptali, jestli je árijec.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Zahrnout tam samotnou šenkýřku :)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Poslední výzva... ti z vás, kteří dostali poštu ohledně zamrzlích stolů, raegujte na ní... čekali jsme dost dlouho, v opačném případě *pokud reagovat nebudete* budeme rozhodovat sami
Uživatelé kteří se měsíce nepřihlásili mají nejspíše smůlu... jedná se o předběžné varování, zatím se žádné razantní kroky nebudou bez svolení: Argel, provádět, leč vás nabádám na reakce stolů. V Putyce se to hemží nepoužívanýmy a mrtvímy stoly
Seznam lidí, kteří mají poštu o neaktivním stolu... *reakce opět mě do pošty*

Starobylé sklepení: Harwen, Ppi, Barbar Pivoj, Apea, Textoris, FlaviusV, Darkhert, Salmar.

Doupě pro astrální běsnění: Argel, Hasiel, Barbar Cohen, Lord Alfik, Sirdar, ashuas.

Dračí Salónek pro Dobrodruhy: stepanm, stepanm, Ivrin, Erlandil.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Japonsko a samurajové (ID stolu: 902)
Alchymistův portál (ID stolu: 80)
Najsilnejšie povolanie (ID stolu: 1056)

Toto jsou stoly v divoké privatizaci (Japonsko a Alchymista) nebo stoly volně k mání (Povolání). Pokud máte o některý z nich zájem a byli byste ochotní ho rozjet, můžete stůl převzít či si o něj říct.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Salmar: Posláno. Ano, těch možností je vskutku málo, resp. nejsou tam obsaženy všechny.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Salmar: Posláno.
Ale mohl si nabídnout víc možností co se ukončenýho vzdělání týče.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Budu moc rád, když si najdete chviličku a pomůžete mi s politologickým výzkumem. Nemělo by vám to zabrat více jak pět minut a já vám budu opravdu vděčný.

Vše naleznete na http://www.salmar.mysteria.cz/vv.doc

Děkuju

Uživatel úrovně 0

Kdo z vás mě okradl o pížejovskou příručku pokročilých? Poprvé po dlouhé době potřebuji znát zranitelnosti a podklady nikde...

Já vím, proč vás všechny nesnáším.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

No, Cohen tam bude s jednou slečnou už cca od půl čtvrté...a oni si tam doupaři dají sraz. To jsou věci...

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Brněnský sraz

Jste z Brna? Tak přijďte!

Zítra (ve čtvrtek) v čajovně Starý dvůr na Mendláku, zhruba od 18:00 dál. Tak neváhejte. :o)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Prosím uživatele, kteří dostaly ode mne poštu, ohledně jejich zamrzlích stolů v Putyce, aby reagovaly...
děkuji

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

AO: Myslím, že Marsia, ale do ohně bych za to nedal žádnou část těla, natož ruku...

Uživatel úrovně 0

Runa s grafikou 27 vypadá krásně. Kdo ji navrhoval?