Nemám tam přístup.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
OT: Dneska má Ergan narozeniny, popřejte jí něco pěkného :o)
Prosím kohokoliv, kdo by se chtěl podílet na zpracování jedné mytologické bytosti z řeckých pověstí *Kerberos* a být zvěčněn na nástěnce, ať zavítá na stůl: Řecká Mytologie a Antická filosofie: ID stolu: 1949. Velmi uvítám někoho, kdo se vyzná v pravidlech a dokáže naše nápady uvést do herní podoby.
s úctou anarion
Shánějí se zájemci o diskuzi ke stolu Odeon (id 2146 a 2147). Pokud si chcete vyzkoušet argumentaci na libovolné téma neváhejte a zastavte se tam.
Almad: Jsou tam zakořeněné zvyky, nemyslím si, že by se něco výrazně měnilo, ať už s tím Ethan provede cokoliv. Štamgasti by ho stejně nenechali.
Pravda je, že je to docela poetické... tlupa skalních uživatelů kteří se na serveru udrželi i přes jeho neaktivitu jen diskuzemi na Fórech. Dovedu si představit, jak tuhé jádro tam budou tvořit, pokud se začnou lidé přihlašovat.
Nathaka: Bezpochyby. Až na to "vždycky bude" :)
Almad: Nemyslím... spíš jen je potřeba uznat, že drd.cz vždycky bylo a vždycky bude takové prostší, jednodušší a osobitější než dd.cz. Jistě na toto téma bylo vedeno mnoho debat. Zkrátka - drd.cz má trochu jinak složenou komunitu. O nevýhodách a výhodách rozdílů mezi oběma servery nemá cenu moc mluvit, viď? :)
Ad drd.cz: Ethan kope za stream, který byl koupen seznamem, takže se toho halt mění hodně.
Nathaka: Myslíš, že tam nebude averze mezi lidmi? To je právě jen do doby, než se to rozhýbe...bohužel.
To znamená že předtím měl Barbar Cohen vůči mě nějakou předpojatou averzi?
anarion: Přečti si ještě jednou, co ti Cohen psal...
Barbar Cohen: No... zrovna ty jsi moje pošty ignoroval milý Barbare Cohene :o)
Jen bych zdůraznil ->
Diskuze:
Viz u stolu Boj za kratší příspěvky id: 2049
"...reagujte na jejich poštu a buďte na ně milí." No jo, to jsem měl vědět předtím, než mi napsal...
Také nevim, co řešíš. Nečti kursívu, je tam jen na ozdobu, což je právo redaktora, který ji tam přidal...
Zkus přeskočit to co je kurzívou.
Textoris: A nemyslíš si že zrovna ty jsi zastáncem toho, jak se z jedné banální aktualitky může stát sáhodlouhý příspěvek dokonce umístěný na stole? :o)
Současná Aktualita
je klasická ukázka toho, jak se úplně banální věc dá napsat prostě takovým stylem, aby si to nikdo nepřečetl a zabralo to člověku co nějvíce času....žádám osobu zodpovědnou za toto, aby se obhájila...!!!!Diskuze:
Viz u stolu Boj za kratší příspěvky id: 2049
Zdenál: Ethan začal prý teď hodně makat. Chodím tam taky a vypadá to, že už brzy se to tam začne hýbat. Jsem zvědavý...
Když se tak podívám na diskuzi pode mnou, vidím, v čem bude drd.cz lepší Zaručeně.
Abych řekl pravdu, tak já svá díla cucám z prstu. Nevím o žádné jiné končetině, ze které bych mohl svou literární tvorbu cucat.
Jistě, můžete udělat petici za to, abych nerozděloval reputaci. To bude nádherný ostrakismus.
Aneb lepší jeden racionálně uvažující Tribun než banda emotivních nespokojenců.
Nevíte někdo co je s DrD.cz? Už sem tam delší dobu nebyl a teť nějak nepremává.