Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Ano, nejlepší způsob jak mít statistiky "hned po Maris" je mít multinicky. Že mé dívčí já? ;-)

(Pavetta je můj Multinick, Alcator mě za to chtěl smazat a nevyšlo mu to = jsem velký zlý a mocný.)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Drahý anarione,
i kdyby ti to Maris řekla, pochybuji, že by jsi to byl schopen zopakovat, když ti to nedojde. A přitom to máš přímo před nosem.

Uživatel úrovně 0

Jestli mi dovolíte, tak bych si udělal reklamu na jeden můj novej stůl Dopravní prostředky v DrD. Rád bych vás požádal, abyste se tam podívali a vyjádřili se. Více informací u stolu. (ID 2192)

Uživatel úrovně 0

"Neutíkat po prvním nezdaru." Toť mé motto.

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Alcator: Ano, relativně ano. Leč kdo chce poradit, tak se zeptá a neuteče po prvním nezdaru. Kdo nechce, nezeptá se ani rádce... to je jak s prací :)

Je pozitivní když vidíš, kdo je služebně starší a teoreticky zkušenější uživatel, to se využívá na mnoha serverech.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Pavetta: Ale my vás nehaníme, jenom vás házíme do jednoho pytle... Že je to tak? ^^

Ikonka uživatele Indil

Uživatel úrovně 5

Zvu všechny ke kouknutí na Stoupovo PF 2008 v Galerii a vyzývám vás k dalšímu podobnému tvoření. Kvalitní fantasy přání budou spěšně schválena.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Heleďte, nebuďte drzí! My nováčci jsme prostě jen nepochopení, to je celé. Někteří to zkusí a pak třeba zapomenou mail a tak... no, já neříkám, že všichni jsou dokonalí, ale vopovažte se je hanit... :o))
A nebo to udělejte matematicky a rozdělte nováčky na nějaké množny a vůbec... Anebo si dělejte multinicky, že Lorde Alfiku? :o)) *mrk mrk mrk* ale to je zase jiný příběh ;o))

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

HDrD: Ano, hodnocení rádců je k ničemu (nefunguje tak, jak by mělo, a dává špatné výsledky). Samotný princip, že si nově příchozí na takto složitém serveru "rozeberou" zkušenější uživatelé, snad ale nějaká pozitiva má, nebo ne? A pokud ne - proč ne?

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

No první co bych po přihlášení na server chtěl, by bylo, aby mě psali ubožáci, co chtějí smaila...

Nevím napsalo mi asi celkem 5 nováčků z toho mnoha co mám a vždy se to vyřešilo. A pak mi napsalo mnoho nováčků od jiných, protože jsem byl online a taky se to vyřešilo...

Škoda jen, že nováčci k ničemu nejsou...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Zdenál: Ne, prvořadě si beru nováčky, aby se přihlásily a byli aktivní. Když se přihlásí, absolutně všechno hasně Zdenále. Nemám pak žádný problém, jelikož si dokáži nevtíravou a přirozenou cestou smajlíka pokaždé získat. Potíž je v tom, že se nepřihlásí a tak si hledám pěkné nicky jako důkaz, že nováček nad svou přezdívkou alespoň chvilku dumal, což by měla být záruka, že se přihlásí. Leč opak je pravdou a zatím všechny neutrální smajlíky se ještě nepřihlásily, vyjímkou jsou 2 uživatelé, kteří se přihlásily, ale na poštu absolutně nereagují.

Doufám že si rozumíme :o)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Mě nedávno zaujal [Ebola-Monkey] :-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zdenál: taky jsem zatíženej na ty cool nicky, proto mam nováčky jako třeba "brambora", "máslo", "Smith"...:D

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Tak mě napadá, kdo je tady větší magor? Já když si beru nováčky protože si daji cool nick jako Rajče nebo Kapusta, nebo anarion, protože chce mít ve statistikách mega smajlíků?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

anarion: ty nováčci sou všichni Allkýho multinick. Proto má ty smajlíky.

Uživatel úrovně 1

Třeba si brala jen ty, co se už přihlásili a zaujali ji... :-) Zkus to taky tak :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Alcator: Zeptej se prosím Maris, jak to s rádcovstvím dělala? Je to můj vzor. Jak naschromáždila tolik smajlíků, když už se mi skoro polovina nováčků, ani nepřihlásí.

děkuji

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Lister (parafrázuji): Všechny tečky za větou v kokpitu blikají! I když, na této lodi to může znamenat cokoliv - buď na nás útočí, nebo máme diskotéku...
Kryton: Tak nebo tak, je to vážné.

Uživatel úrovně 1

J za tečkou je velké, takže to, IMHO, dvě věty jsou.