Šťastný nový rok, též hodně kvalitních příspěvků a hodně dobrých přátel
Omlouvám se za spoždění, byl jsem na horách
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Všechny vás tímto zvu ke stolu a zároveň ke komiksu Hůlkový řád. ID: 2195
Tak prosím přijďte...
Vy opožděnci! Právě jsme oslavili Nový rok a vy všichni jste o 20 minut pozadu! My máme pravdu, úředně jsme posunuli počátek roku.
Vládce soustavy Baal
PS: Věřte, že vám těch 20 minut bude opravdu chybět.
Mno a
Tak tedy všem přítomných i nepřítomným za sebe přeji
Ehm sem šilenec jak již uvádím v popisku, proto hledám podobné šílence s tím že zakládám:
vyhlašuji hru DrD online na me www strance: http://drdfantasy.blog.cz/
Stůl Serverové epigramy by Nathaka Warrior (ID stolu: 2164) vyhlašuje soutěž ve tvorbě epigramů a jiných stručných básní, které trefně a vtipně zachycují dění na serveru. Takže všechna básnická střeva, i vy ostatní střeva, která máte zájem, pro více informací navštivte zmíněný stůl.
Od 22:15 3.1 2007 začnou na primě dávat seriál Heroes (český překlad Hrdinové), je to jeden z nejlepších seriálů co jsme měl možnost shlédnout. Jak se na primě ale poprali s dabingem si dokážu představit, ale i tak to určitě bude stát za to.
Po delší době jsem získal přístup na internet a přišel jsem vám nabídnout anonymní hlasování v jedné anketě. Zájemci ať mi prosím píší na mail, dostane se jim anketních otázek. Jedná se o neškodný průzkum.
Zájemce zkontroluji za tři dny, za týden a za dva týdny a pokaždé bych měl odeslat anketní otázky. Proto se nelekejte, když se chvíli nebude nic dít, budu rozesílat otázky hromadně a tak je možné, že nastane změna.
Farvardin, the guardian spirit
Stůl Národy, ID 907 (to je jeden z toho ohroženého druhu "vztahující se k DrD") opět žije a to sice super-duper-freakout-schmeakout tématem, které je dokonce tak komplikované, že tu nelze popsat.... chachá!
Jukněte se, hráči DrD, neukousne vás to.
Heulwen: Ten muž, co tam vypovídá ve jménu velkého už je mrtvý. Zabil ho skutečný Chuck Norris...
Velký Esko vyřešilo záhadu ;)
Heulwen: To tady bylo už před pár dny:)
Jdu vám znicit iluze a hlavne Snorchlovi!
http://www.novinky.cz/clanek/129452-chuck-norris-se- chce-soudit-kvuli-recesisticke-knize.html
Mě se třeba nelíbil Nathaka Warrior, ale on tam tak trůnil o samotě mezi těma číselnejma nickama... mi ho bylo líto.
"Nemám nezdary, jen drobné chvilkové komplikace."
AO: Spíš po žádném ^^