Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

S alpou naštěstí ještě žádné zkušenosti nemám, jelikož prozatím netrpím revmatismem nebo bolestmi kloubů.

Nicméně můj děd ji používá a nemůže si tento lihový roztok silic vynachválit...

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

Textoris & Stoupa: Vaše ikonky se nádherně doplňují. :-)

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

oči: Já bych byl proti předělání žluté hvězdy. Je jednoduchá a prostá, protože podle levelsystému si nic jiného nezasloužíš. Nelíbí se ti, makej, dostaneš jinou. :-)

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Tex: Livigno je nejvic super :)
http://www.snowtrex.cz/italie/livigno/ubytovani.html?SID=cc40 53619f54bfeee8e409c6a5ca97a2&utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm _term=Livigno&utm_campaign=CZ-Italien
bezcelni zona forever :)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Teda v rakousku... nejlépe se mi líbil Kaprun

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Textoris: Ne woe, v Himalájích:D
Naco auto, mluvim o vlaku. Dokonce sem ho zmínil 2x ;)

Uživatel úrovně 0

stoupa: něco v alpách?

Zásadní problém je, že není auto...:(

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Textoris: Garmisch-Partenkirchen. Je to pod Zugspitze (největší kopec v Německu) Takže je to vysoko, na ledovci, blízko a doprava je za hubičku, páč je to v Bavorsku. sedneš na vlajk, přijedeš do Německa, koupíš si za pár ojro Bayern-ticket, sedneš na další vlak a seš tam hned:) A jestli čumíš na zimní sporty (lyžování), tak ti i určitě něco říká sjezdovka Kandahar...

A na cestovku se vybodni:)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

oči plíživé: Neříkej dvakrát, nebo to zase se Skorpionem předěláme, hehe.

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

anarion: A jak by byl server jasnější, kdyby byli takhle krásné i žluté hvězdy.

Uživatel úrovně 0

Máte někdo zkušenosti s alpami???

Chtěl bych poradit, chci jet někam do alp s pár lidma, ale nevím kam a nikdo mi moc nedokáže poradit. Nemáme vlastní dopravu, takže ej třeba asi nějakou jinou cestu - cestovka?

Máte tipy či rady, budu Vám moc vděčný za pomoc.

Díky!

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

cfd1127c9df826777dd6c2bcc84e0c85

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Legar: To bylo na mě nebo na tu drobnou hrubku?
Raději se ptám.:D

Uživatel úrovně 0

Astrak: Ach jo, už zase...

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Bacha na to, právě tu máme rekord v hodnocení, alespoň za mě působení tady. Osm hvězd jsem ještě neviděl.:)

Uživatel úrovně 0

Legar: Hmm, tak to sorry. Poprvé jsem je posílal Alkýmu ještě za koordinátorství, tobě asi až v tom konci léta. Pardon, všiml jsem si toho až teď :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Skorpion: Jojo... nový skin pro oranžový level jsem postřehl včera... pěkný, oranžovější, jasnější :o)

Uživatel úrovně 0

Skorpion: No, asi máš hodně pomalý internet. Ty odkazy jsem nahrával už 30. 8. /*úsměv*/. Je ale fakt, že jsem zapomněl na Zloděje a ten tam není pořádně doposud. Brzy nahraji.

V každém případě ale díky. Tobě i Nathakovi.

Uživatel úrovně 0

Hned je ten server o trochu líp oranžovější... :-)
A dokonce koukám, že odkazy napravo v historicu jsou také nahrazené (po tom roce, nebo kolik to je, co jsem je posílal)...

PS: V Novinkách je napsáno, že jsem se o to zasloužil jen já, ale mám na svědomí jen grafickou část (změna barvy, přidání diakritiky), organizoval to ale Nathaka...

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Zdravím všechny, jenž by chtěli prodiskutovat nejslavnějšího a největšího Čecha,

Járu Cimrmana

ID stolu: 2196